Samsung The Premiere: jönnek a 4K ultrarövid távra vetítő lézerprojektorok

Az ultrarövid távolságra vetítő Samsung The Premiere LSP9T és LSP7T 4K lézerprojektorok a márka Lifestyle termékportfóliójának új meghatározó termékei.


A Samsung Electronics szeptember 2-i „Life Unstoppable” (Az élet megállíthatatlan) virtuális sajtótájékoztatóján jelentette be új, 4K ultrarövid távolságra vetítő lézerprojektorait, The Premiere elnevezéssel, melyek Samsung Lifestyle TV-k termékkínálatának részeként nagy képméretű moziélményt kínálnak.

A Samsung The Premiere globális piaci bevezetése az USA-ban, Európában, Koreában és más régiókban kezdődik még ez év végén.

A The Premiere egy-egy 330 és 305 centis (130 és 120 hüvelykes) kép vetítését támogató LSP9T illetve LSP7T modellváltozatban lesz kapható. Ezekről egyelőre csak annyit tudni, hogy lézer fényforrással 4K felbontású képet állítanak elő. A The Premiere LSP9T a világ első HDR10+ minősítéssel is rendelkező projektora három-lézeres technikával, akár 2.800 ANSI lumen csúcsfényárammal és a világos és sötét jelenetek nézéséhez is „forradalmi kontraszt részleteket” nyújtva vetíti a képet. A The Premiere a filmeket a filmkészítők elképzeléseinek megfelelő Filmmaker Mode képmegjelenítést is támogatja.

Az új okos-vetítő a Samsung Tizen Smart TV platformjával streaming tartalomszolgáltató partnerek sorának applikációihoz kínál elérést, és olyan mobil csatlakozási funkciókat kínál, mint az az okostelefon tükrözéséhez egyszerűen csak készülékhez érintéssel megvalósító Tap View.

A The Premiere mindent-egyben kompakt helytakarékos kialakítású, és ultra rövid vetítési távolságú projektorként közvetlenül a vetítőfelület elé helyezhető el. A projektor beépített hangszórókkal és egy sor lyukon át megszólaltatott imitált irányított hangot produkáló Acoustic Beam térhangzással rendelkezik, feleslegessé téve a külön hangrendszert egy kisebb helyen.

A Samsung The Premiere LSP9T 6.499 € (kb. 2,34 millió Ft.), az LSP7T pedig 3.499 € (kb. 1,26 millió Ft.) ajánlott kiskereskedelmi áron lesz kapható valamikor ez év őszétől.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .