Samsung: a The Wall Professional kereskedelmi célú mikro LED képernyő (Frissítve)

A Samsung az ISE 2018 után az InfoComm 2018 kiállításon is bemutatta moduláris nagyméretű MicroLED képernyője üzleti célú „The Wall Professional” változatát.


Frissítés:

Az üzleti felhasználásra tervezett The Wall Professional képernyő kiváló fekete szintet és képtisztaságot biztosít világos és sötét fényviszonyok között, a céges előcsarnokoktól, múzeumokon és galériákon át a luxus üzlethelyiségekig. A képernyő a Samsung által kidolgozott, a nagy dinamikatartományú tartalmakat dinamikus metaadatokkal kísérő HDR10+ formátumot is támogatja.

2018. február 11.:

A CES 2018 kapcsán rengeteg publicitást kapott The Wall TV üzleti változata a The Wall Professional a Samsung szerint „A professzionális display jövője”. Moduláris kialakításának hála testre szabottan konfigurálható 3,7 méternél (146 hüvelyk) kisebbre vagy nagyobbra is. A felhasználó tetszőleges számban adhat hozzá vagy távolíthat el képernyőpaneleket, a The Wall Professional képernyő ugyanolyan képminőséget állít elő 10 x 10 mikron méretű saját fényt kibocsátó microLED pixelmoduljaival 1.600 nit (cd/m²) csúcsfényességet, végtelen kontrasztarányt és persze HDR képet produkálva.

A fogyasztói változaton alapuló The Wall Professional tartalmazza a Samsung „MagicINFO” tartalomkezelő platformját, amivel a felhasználók bárhonnan létrehozhatják, ütemezhetik és telepíthetik a képernyőn vagy képernyők hálózatán megjelenő tartalmakat. A platform a képernyő működését is felügyeli az azonnali hibaérzékeléshez és hibaelhárításhoz.

Az ISE 2018 alkalmával volt látható először a Samsung Cinema LED Screen mozikép-megjelenítő technológiájának következő lépcsőfoka, a világ első 3D Cinema LED képernyője. Ez a továbbfejlesztett képernyő minden a teremben ülő 3D szemüveget viselő néző számára megfelelő fényességű képet biztosít a részletek pontos megjelenítéséhez.

A Samsung Cinema LED Screen moziképernyő így most 10 méter széles 4K felbontású és 5 méteres 2K felbontású változatban kapható 2D kép megjelenítéséhez 300 nit (cd/m²), 3D filmekhez 500-600 nit (cd/m²) csúcsfényességgel.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

2 hozzászólás “Samsung: a The Wall Professional kereskedelmi célú mikro LED képernyő (Frissítve)” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .