Sharp: új régiós ügyvezető és új Quattron technológiájú TV

1. Oldal

Bemutatkozott a hazai sajtó előtt a Sharp közép-kelet-európai divíziójának új ügyvezetője Masaharu Suzuura és az új, rövidesen idehaza is forgalomba kerülő, a képet négy elsődleges színnel előállító Quattron technológiájú LCD TV.
2010. június 1-től Masaharu Suzuura látja el a Sharp közép-kelet-európai régiójának bécsi székhelyű ügyvezető igazgatói pozícióját, aki ebben a pozícióban felel a közép-kelet-európai divízió teljes portfoliójáért, ami a szórakoztató elektronikát, háztartási eszközöket és információs rendszereket foglalja magában.

„A Sharp tengerentúli üzleteinek több mint 30%-os részesedésével 2009-ben Európa és az egyik legdinamikusabban növekvő közép-kelet-európai régió a vállalat egyik legfontosabb piaca volt. Célom, hogy pozícióinkat tovább erősítsük és ki is terjesszük a régióban, úgy a szórakoztató elektronika, mint az információs rendszerek piacán” – mondta el a frissen kijelölt vezető, majd azt is hozzátette: „A dinamikusan fejlődő, nagy növekménnyel bíró piacokon kifejezetten fontos, hogy a változó vásárlói igényekre gyorsan reagáljunk. Úgy fogjuk fejleszteni a vállalatot, hogy minél hatékonyabban szolgálhassuk ki a kelet-európai piacokat és az itteni vásárlói igényeket”.

Ami a magyarországi LCD TV értékesítést illeti, piaci részesedés tekintetében jelenleg a 3. helyen áll a Sharp a 78/81, a 102/107 és a 127 centis (31/32, 40/42 és az 50 inch) illetve nagyobb képátlójú szegmensekben. 2010-ben a cég 15 millió darab LCD TV-tt kíván értékesíteni világszerte. A cég becslése szerint ebből körülbelül 16 ezer darab Magyarországon kel majd el.

Sharp_sajtobemutato.jpg
A sajtótájékoztatóra meghívott újságírók előadást hallhattak a képet a vörös, a zöld és a kék mellett sárga elsődleges színnel előállító Quattron technológiájú LCD TV-kről, és a rövidesen idehaza is megjelenő új készülékek közül egyet a korábbi modellek társaságában meg is lehetett tekinteni.

Kapcsolódó linkek:

Sharp: 2010-es TV-k Quattron technológiával
Sharp: LCD TV-k négy elsődleges színnel
Sharp: az LCD paneleket tökéletesítő új technológia
Sharp: két új LCD TV széria LED-es háttérvilágítással
Sharp: már októberben termel a 10. generációs LCD panelgyár

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .