Sony: 2007-es AV vevőerősítők bővülő választéka

1. Oldal

Az új Sony AV vevőerősítők automatikus beállítást, a HDMI csatlakozás révén egygombos rendszerműködtetést, valamint a hordozható zenelejátszók csatlakoztatását, és vezeték-nélküli hálózati kapcsolatot is ígérnek.
A még tavaly bemutatott ES sorozatú AV vevőerősítőket követően a Sony további három modellel bővíti kínálatát. Ezek az STR-DG5103376, STR-DG710 és az STR-DG910.

Az új modellek egyszerűen kezelhetőek és áruk is versenyképesnek tűnik. Mindhárom modell az ES vevőerősítőkből származó „Digital Cinema Auto Calibration” automatikus mikrofonos beállítással rendelkezik, amivel a felhasználó a szobához és a hangsugárzók elhelyezéséhez állíthatja a hangrendszert.

Az új erősítők mindegyike HDMI csatlakoztatással is rendelkezik. Az STR-DG5103376 csak kapcsolja a két bemenetet az egy kimenetre, az STR-DG710 és az STR-DG910 „HDMI Repeater” funkcióval is rendelkezik. Ráadásul az utóbbi két modell a beépített „Bravia Theatre Sync” technológia révén e csatlakozón keresztül vezérelheti is a teljes Sony AV rendszert – DVD lejátszót, vevőerősítőt, TV-t – mindössze egy távirányítót használva.

Az STR-DG710 és az STR-DG910 „DIGITAL MEDIA PORT (DMPORT )” rendszere különböző, a hátlapi csatlakozóval kompatibilis opcionális modulokat felhasználva teszi lehetővé a hordozható zenelejátszók és a számítógép vevőerősítőn keresztüli megszólaltatását. A Sony készítet modult a Network WALKMAN lejátszókhoz, van Bluetooth modul a Sony Ericsson WALKMAN mobiltelefonokhoz és más kompatibilis készülékekhez, és egy Wi-Fi egység is melynek segítségével a számítógépen tárolt zenék vezeték nélkül juttathatóak el a vevőerősítőhöz.

STR-DG910_600px.JPG
Az STR-DG910 a fentieken kívül számos, eddig csak drágább modellekben megtalálható tulajdonsággal is rendelkezik. Ezek közé tartozik a videojel felkonvertálás és a kompatibilitás a Blu-ray lemezeken megtalálható nagyfelbontású audioval (a sokcsatornás LPCM-el).

Az STR-DG5103376 már kapható, az STR-DG710 várhatóan még ebben a hónapban, az STR-DG910 júniusban kerül az üzletekbe.

Kapcsolódó linkek:

Sony: az új BRAVIA 3LCD vetítők és egy világosban is használható vetítővászon
Sony: a 2007-es HDD/DVD felvevők
Sony: BRAVIA D3000-es LCD TV-k 100Hz-es képfrissítéssel
Sony: új ES sorozatú AV vevőerősítők

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .