Sony BRAVIA B4000: dekoratív és hordozható LCD TV

1. Oldal

A Sony új BRAVIA B4000-es sorozatú LCD-televíziók nem nagyok, nem feketék, hanem a természetben megtalálható anyagok ihlette kivitelűek és hátoldalukon praktikus fogantyúval hordozhatóak.
A BRAVIA B4000– es sorozat modelljei gyöngyházfehér és csillogó mohazöld színben kaphatóak, ami jól illik szinte bármilyen lakásbelsőhöz. Az 51, 58 és 66 cm (20, 23 és 26 inch) képátlójú modellek nemcsak színüket, hanem elhelyezésüket tekintve is bármilyen helyiséghez illenek, legyen az akár a hálószoba, a konyha vagy étkező, vagy csak egyszerűen egy kisméretű lakás erre legalkalmasabb pontja. A készülékek hátoldalán található praktikus fogantyúval egyszerűen és biztonságosan hordozhatóak és „minden az egyben” dizájnjuk nincs szükség külön állványra.

BRAVIA_B4000.jpg
A BRAVIA B4000– es modellek képminőségének egyik kulcsa a gyártó BRAVIA ENGINE digitális képfeldolgozó technológiája, a másik a 800:1 natív és 6.000:1 dinamikus kontrasztarányú, 8 milliszekundum válaszidejű, 160° láthatósági szögű, 1366 x 768 pixel felbontású LCD panel. A készülékek képe mellé Virtuális Dolby térhangzás és BBE ViVa audiojel-feldolgozás társul.

A 51 és 58 centis modell egy, a 66 centis modell két HDMI bemenettel rendelkezik, mely nagyfelbontású videojeleket is képes fogadni, és a BRAVIA Theatre Sync (HDMI-CEC) jóvoltából minden ezen keresztül csatlakoztatott eszköz egyetlen távvezérlővel is működtethető. A BRAVIA B4000– es készülékeknek van még D-sub PC valamint két SCART (RGB) csatlakozójuk, komponens, S-Video és kompozit videojel bemenetük is. Egy sztereo audiojel kimeneten át külső hangrendszer is megszólaltatható.

A BRAVIA B4000– es sorozat modelljei mind megfelelnek a HD-ready megjelölés követelményeinek, és beépített digitális földi televízióadások (DVB-T) vételére alkalmas vevővel is rendelkeznek. A készülékek fogyasztása mindössze 74 W, illetve 0,7 W készenléti állapotban.

Kapcsolódó linkek:

A Sony felhagy a hátulról vetítős TV-k gyártásával
Sony: 2007-es belépő és alap LCD TV modellek sora várható még az ősz során

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .