Sony: BRAVIA S5600 az új belépő LCD TV-k MPEG4 tunerrel

1. Oldal

A Sony BRAVIA S5600-as sorozatú LCD TV-k a gyártó legelérhetőbb árú MPEG-4 AVC HDTV digitális tévéadások vételre is alkalmas készülékei, amelyek tiszta, kidolgozott képük mellett energiatakarékosak is, és USB-s kép- és zenelejátszók is egyben.
A 82, 94 és 102 centis (32, 37 és 40 inch) képméretű BRAVIA S5600-as belépőmodellek minden bizonnyal a Sony kelendő LCD TV-i közé tartoznak majd nálunk, tekintve, hogy ezek a márka legkedvezőbb árú, a hazai digitális földfelszíni műsorsugárzás (DVB-T), a MinDig TV szolgáltatás vételére is alkalmas készülékei.

Sony_BRAVIA_S5600.jpg
A BRAVIA S5600-as készülékek képernyőjük körüli letisztult matt fekete keretükkel egyszerűek, de elegánsak.

Mindhárom modell teljes HD felbontású. A bennük működő BRAVIA ENGINE 2 képfeldolgozó technológia tiszta, részletekben gazdag és mély nagyfelbontású képet, a „Live Colour” élénk és élethű színeket, a 33.000:1 dinamikus kontrasztarány kellően mély feketeszintet ígér. A 24p True Cinema technológia révén a Blu-ray Disc-en megjelenő másodpercenként 24 képkockás filmek pontos sebességgel, kadenciahelyesen és rángatózástól mentesen jelennek meg. A készülékek távvezérlőin egy gombnyomással kiválasztható a műsor (Mozi/Sport/Játék/Fénykép/Általános) jellegéhez legjobban illeszkedő kép- és hangbeállítás.

Nemcsak TV adást vagy filmet nézhetünk a készülékekkel. Az USB Photo Viewer funkcióval digitális fényképeket tehetünk láthatóvá, de ugyanezen csatlakozón keresztül zenét is megszólaltathatunk. A BRAVIA S5600-as modellek 3 HDMI bemenete HDMI-CEC kompatibilis.

Mint minden 2009-es Sony BRAVIA LCD TV, az S5600-as készülékek is viselik az Európai Környezetvédelmi Bizottság „EU Flower” címkéjét. Ez részben az öko beállításoknak is köszönhető, amelyek segítségével csökkenthető a készülékek energiafogyasztása.

Az összes BRAVIA S5600-as modell rendelkezik MPEG-4 AVC HDTV tunerrel, amely elérhető kompatibilis DVB-T/DVB-C műsorszolgáltatás esetén földi sugárzású vagy kábeles HDTV adások vételét teszi lehetővé.

A KDL-40S56004177, KDL-37S56004178 és KDL-32S56004179 modellek már kaphatóak.

Kapcsolódó linkek:

Sony: nem cél az olcsó Blu-ray lejátszók piaca
Sony: BRAVIA Z5500 az új 200Hz-es képfrissítésű LCD TV
Sony: négy új modellel erősödik az AV vevőerősítő választék
Sony: új, már a világhálóra is csatlakozó BRAVIA TV-k
Sony: WE5 ECO TV az eddigi „legzöldebb” BRAVIA LCD TV

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .