Sony VPL-VW320ES: HDR frissítést kap a 4K házimozi vetítő (Frissítve)

1. Oldal

A Sony már elérhető új firmware frissítéssel teszi alkalmassá VPL-VW320ES házi-mozi projektorát a 4K nagy dinamikatartományú (HDR) formátum támogatására.


Frissítés:

A firmware frissítés immár elérhető és ingyenesen letölthető erről a weboldalról.

2016. április 26.:

A Sony mai bejelentése szerint, az első 4K Ultra HD Blu-Ray filmek megjelenéséhez kapcsolódva, alkalmassá teszi VPL-VW320ES házimozi projektorát a 4K nagy dinamikatartományú (HDR) formátum támogatására. Ehhez a gyártó az IFA 2015 kiállításon bemutatott vetítőhöz egy új firmware frissítést kínál majd, amivel a VPL-VW320ES, a VPL-VW520ES és a VPL-VW5000ES után a márka harmadik házi-mozi projektora lesz, ami támogatja a 4K HDR formátumot.

Sony VPL-VW320ES_feher.jpg
Thomas Issa a Sony Professional Solutions Europe termékmenedzsere sajtóközleményben megjelent nyilatkozata szerint: „Vásárlóinknak mindig a lehető legjobb képminőséget akarjuk nyújtani piacvezető digitális mozi megoldásainkkal, ezért lelkesen jelentjük be ezt a legújabb firmware frissítést. A műsorterjesztésben és a filmnél gyorsan az új szabvánnyá váló 4K-val ügyfeleink mindinkább azt várják, hogy nappalijukban visszatükrözve lássák ezt a részletes kristálytiszta képet. Összhangban a más 4K HDR megoldásainkkal kínál, mint BRAVIA képernyőinkkel és a Sony Pictures Home Entertainment közelgő 4K Ultra HD Blu-ray film megjelenéseivel örülünk, hogy ezt a jövőbemutató technológiát kiterjesztjük a VPL-VW320ES-re.”

A frissítés része a Sony új, egységes projektorokat vezérlő protokollja is (common protocol / ADCP) , ami lehetővé teszi, hogy ugyanazon installáción belül különböző modelleket lehessen használni.

Kapcsolódó linkek:

Sony VPL-HW45ES: a megújuló Full HD 3D házi-mozi vetítő (Frissítve)
Ultra HD Blu-ray: a Sony is bejelentette az első filmeket
Sony VPL-VW5000ES: az 5.000 lumenes 4K csúcsvetítő (Frissítve)
Sony: három új házi-mozi vetítő mutatkozik be az IFA 2015-ön
Sony MPCL1: kész a zsebre rakható lézerprojektor
Sony: 4K lézer projektorok jönnek jövőre
Sony: jön a 4K rövid vetítési távolságú csúcsvetítő Európába is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .