Texas Instruments: 7,6 mm-es a legkisebb HD DLP Pico chip

1. Oldal

A Texas Instruments új, legkisebb és leghatékonyabb 7,6 mm-es (0,3 inch) HD „Tilt & Roll Pixel” DLP Pico chipkészlete fényesebb képet és hosszabb akkumulátor élettartamot biztosít az erre épülő optikai motorral rendelkező készülékeknek.


A Texas Instruments (TI) egy éve jelentette be új architektúrájú DLP Pico chipjeit, amelyek közül a 7,6 mm-es (0,3 inch) HD „Tilt & Roll Pixel” (TRP) DLP Pico chipkészlet is elérhető már a készülékfejlesztők számára.

DLP_HD_TRP_Pico_chip.jpg
Ez a legkisebb és energiafelhasználás tekintetében leghatékonyabb mikro-tükrös képmodulátor, 720p (1.280 x 720 pixel) felbontású képet képes létrehozni olyan kompakt alkalmazásokban, mint a tablagépek, okostelefonok, illetve azok kiegészítői, viselhető és kibővített valóság kijelzők, valamint számítástechnikai interaktív kezelőfelületek, digitális plakátok és más vezérlőpanelek. A digitális filmvetítőkben bevált DLP Cinema technológián alapuló új DLP Pico chipkészlet fényes, élénk HD képminőséget ígér.

DLP_HD_TRP_Pico_pixel.jpg
Az új 7,6 mm-es HD TRP DLP Pico chipkészlet alkalmazza a TI szabadalmaztatott „Tilt & Roll Pixel”, azaz a mikro-tükröket megdöntő és elforgató DLP architektúrát (lásd a fenti képen) és az adaptív „IntelliBright” algoritmuscsomagot, ami az előző DLP Pico chipkészleteknél nagyobb fényességet és alacsonyabb energiafogyasztást biztosít. Emellett a chipset gyors, másodpercenként akár többezres kapcsolási sebessége lehetővé teszi, a legkisebb 120 Hz-es képfrissítésű színhelyes RGB vetítőmotorok létrehozását is.

Kapcsolódó linkek:

Texas Instruments DLP Pico chipek új architektúrával
Új DLP chipkészlet 3D és lámpamentes vetítőkhöz
Jönnek a Texas Instruments DLP Pico HD chipes vetítők

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .