Ultra HD Blu-ray: jönnek az első Paramount filmek is

1. Oldal

A Paramount is bejelentette, a Star Trek (2009) és a Sötétségben – Star Trek (Star Trek Into Darkness) lesz az első két Ultra HD Blu-ray lemezen megjelenő filmje, melyek 4K, HDR képpel és Dolby Atmos hanggal majd 48 dollárba (kb. 13.000 Ft) kerülnek majd.
A 20th Century Fox, a Sony Pictures, a Warner Bros, a Lionsgate és más stúdiók után júniusban a Paramount is csatlakozik az Ultra HD Blu-Ray formátumot támogatók táborához.

Star_Trekt_UHD_Blu-Ray.jpg
Június 14-én jelenteti meg a Paramount a Star Trek (2009) és a Sötétségben – Star Trek (Star Trek Into Darkness) „4K Ultra HD” csomagokat, ezzel ünnepelve meg a Star Trek franchise 50. évfordulóját. Mindkét film az „új 4K UHD transzferrel digitálisan átdolgozott” képe nagy dinamikatartományú (HDR) és Dolby Atmos hangsávval rendelkezik.

Mindkét film hármas formátumú (Ultra HD Blu-ray/Blu-ray/Digital HD) kombinált csomagban lesz elérhető 47,99 $ (kb. 13.000 Ft) áron. Ez elég húzós tekintve, hogy HD Blu-ray csomagokat már kevesebb, mint 15 dollárért (kb. 4,700 Ft) is lehet kapni A Paramount nyilván azt reméli, hogy az első vásárlók készek ezt az árat is megfizetni, de ezzel aligha nem tudja meggyőzni az átlag vásárlókat.

Kapcsolódó linkek:

Ultra HD Blu-ray: a Lionsgate is bejelentette az első négy filmjét
Ultra HD Blu-ray: a Warner is bejelentette az első filmeket
Ultra HD Blu-ray: a Sony is bejelentette az első filmeket
Ultra HD Blu-ray: jönnek az első filmek és nem lesz régiókód
Ultra HD Blu-ray: a Digital Bridge-el merevlemezen is lehet a film
Ultra HD Blu-ray: kész a szabvány és itt az új logó
Mi újat tudunk az Ultra HD Blu-Ray lemezformátumról

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .