Apple TV+: havi 9,99 dollárba kerülhet az új streaming szolgáltatás

A novemberben induló Apple TV+ streaming videoszolgáltatás, havi célára állítólag 9,99 $ (kb. 2.950 Ft) lehet és a cég 5 milliárd dollárral növelte a tartalmakra szánt kiadásait.


A márciusban hivatalosan bejelentett Apple TV+ streaming szolgáltatásról szóló Bloomberg riport arról számol be, hogy az novemberben több mint 150 országban indul majd el, és hogy azért az Apple 9,99 $ (kb. 2.950 Ft) havidíjat kérhet valamifajta ingyenes kipróbálási lehetőséggel együtt. Ha ez igaz, akkor az Apple TV+ lényegesen drágább lesz, mint a szintén novemberben induló Disney+, és többé-kevésbé a Netflix árával egyezne majd meg.

Az új streaming szolgáltatás már indulásakor számos saját eredeti műsortartalmat kínál majd, melyeket olyan nevek fémjeleznek, mint Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell, Steven Spielberg, Jason Momoa, Octavia Spencer, Oprah Winfrey és mások. A saját gyártású műsorok és filmek kínálata pedig tovább bővül a követő hónapokban.

A Financial Times cikke további adalékokkal szolgál. Eszerint az Apple tartami költéseit a kezdeti 1 milliárd dollárról (kb. 295 milliárd Ft) jelentősen, 6 milliárd dollárra (kb. 1.770 milliárd Ft) megnövelte, azért, hogy versenyben maradjon a Netflix, a Disney és más streaming szolgáltatásokkal. A Netflix például csak idén várhatóan 15 milliárd dollárt (4.425 milliárd Ft) költ majd tartalmakra.

Az Apple állítólag 300 millió dollárt (kb. 88,5 milliárd Ft) költ a The Morning Show első két szezonjára, a See egyes epizódjaira pedig 15 millió dollárt (kb, 4,4 milliárd Ft), vagyis ezek ezek drágábbak lennének, mint a HBO Trónok harca (Game of Thrones) utolsó szezonjának egyes részei. A cikk végén látható két a cég által közzétett videoelőzetes.

Az Apple TV+ streaming szolgáltatás a megújult Apple TV app alkalmazáson át lesz elérhető az Apple TV médiadobozokon, iPhone, iPad eszközökön és Mac számítógépeken, valamint az LG, a Samsung, a Sony és Vizio okostévéken, továbbá olyan platformokon, mint a Roku és az Amazon Fire TV. Az Apple várhatóan a jövő hónapban éves őszi eseményén jelenti be a részleteket.

https://youtu.be/eA7D4_qU9jo

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

2 hozzászólás “Apple TV+: havi 9,99 dollárba kerülhet az új streaming szolgáltatás” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .