BenQ Joybee GP2: a bárhol használható mini LED HD vetítő

1. Oldal

A fényforrásként LED-eket alkalmazó BenQ Joybee GP2 mini vetítő tetején iPhone/iPod dokkolót találunk, kiegészítő külső akkumulátorral is használható és 1 méterről már 112 cm átlójú 720p felbontású képet vetít.
A BenQ második generációs Joybee GP2 mobil szórakoztató és prezentációs vetítője a Texas Instruments DLP Pico HD chipjére épül, amivel 720p felbontású képet állít elő 2.400:1 kontrasztaránnyal és 200 ANSI lumen fényárammal, amihez RGB LED-ek adják a fényt. Ez utóbbiak élettartama akár 30.000 óra is lehet a csökkentett fényerejű Eco üzemmódban.

BenQ_Joybee GP2.JPG
A Joybee GP2 olyan tenyérnyi kis eszköz, ami a képmegjelenítésen és a 2x2W-os beépített hangszórók által megszólaltatott hangon túl szinte mindent tud, ami ahhoz kell, hogy vele prezentációt mutassunk be valamint képet, videót és hangot osszunk meg másokkal. A vetítő által megjelenített MS Office vagy PDF dokumentumok illetve a lejátszott multimédiás tartalmak származhatnak iPhone/iPod készülékről, amit a vetítő tetején lévő dokkolóba helyezhetünk, USB-s tárolóról, SD memóriakártyáról, de akár a vetítő 2GB-os belső memóriájából is.

Természetesen a Joybee GP2 rendelkezik szokványos kép- és hang jel bemenetekkel is (PC RGB, kompozit videó, mini HDMI, audio mini Jack és RCA).

A mindössze 565g-os projektor szinte bárhol használható, a nem egészen félkilós kiegészítő külső akkumulátorral még ott is, ahol nincs táphálózat. Vagyis egy kempingezés során is méretes képet vetíthetünk a rendelkezésünkre álló 100 ANSI lumen fényárammal akár 3 órán keresztül a teljesen feltöltött akkumulátor energiájával.

A Joybee GP2 a LED fényforrásoknak köszönhetően azonnali be- illetve kikapcsolható, és ha szükség van rá automatikus trapézkorrekció állítja helyre a kép geometriáját. A kis vetítő felhasználói felülete is eltér a hagyományos projektorokétól és olyan navigációs elemeket használ, mint más multimédiás eszközök.

Kapcsolódó linkek:

BenQ W6500: új DLP házi-mozi vetítő igényeseknek
BenQ W1060: új 1080p felbontású DLP házi-mozi vetítő
BenQ W710ST: új rövid vetítési távolságú otthoni vetítő
BenQ W700: új 720p 3D ready DLP házi-mozi vetítő
Vivitek Qumi: kapható a LED fényforrású 3D Ready zsebvetítő
Optoma ML500: az új 500 lumenes mobil LED HD vetítő
LG HW300G és HW300Y: új LED fényforrású HD vetítők
BenQ W1200: egy másik 1080p DLP házi-mozi vetítő
BenQ W1100: új 1080p felbontású DLP házi-mozi vetítő
Jönnek a Texas Instruments DLP Pico HD chipes vetítők

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .