Csatlakozik a Smart TV Szövetséghez a Panasonic is

1. Oldal

Öt új taggal, köztük vezető gyártókkal és megoldás szolgáltatókkal bővül a Smart TV Alliance, az új 2013-as szoftverfejlesztő készlet (SDK) révén pedig 3D videót, jobb kép- és hangminőséget, változatos tartalmakat élvezhetnek majd a fogyasztók.
A Smart TV Szövetség új tagjai között szerepel a Panasonic, az ABOX42 és TechniSat, valamint az IBM és a Specific Media, mint megoldás szolgáltatók. Az új tagok felismerve a platformközi alkalmazások fejlesztésének és biztosításának szükségét, értéket csatlakoznak a Szövetség alapítóihoz (LG Electronics, TP Vision és Toshiba, valamint Obigo, Qualcomm Incorporated és YuMe) nyílt környezetet hozva létre alkalmazásfejlesztők számára, platform-független szolgáltatásokat megalkotásához.

Smart_TV_Alliance.jpg
A legújabb trendeket és funkciókat biztosító új szoftverfejlesztő készlettel (SDK) az alkalmazásfejlesztők a legfrissebb és legizgalmasabb alkalmazásokat állíthatják elő partnerek Smart TV-ihez. Az új SDK jellemzői közé tartozik a továbbfejlesztett HTML5, CSS3 és TJavaScript specifikációk, a 3D videó, az MPEG-DASH támogatás, valamint a több és jobb tartalomválasztékot elérhetővé tevő frissített digitális jogkezelési (DRM) funkciók. Az új SDK tovább könnyíti az alkalmazásfejlesztők számára munkájuk eredményének tesztelését, ellenőrzését is.

Kapcsolódó linkek:

Bővül a Smart TV Szövetség és idén kész az első alkalmazás
Szövetség az egységes márka-független Smart TV fejlesztésért
Philips TV-k lesznek még, de más gyártja majd azokat
Smart TV szövetségben a Philips, a Sharp, az LG és a Loewe

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .