Samsung BD-F7500: az új prémium Blu-ray 3D lejátszó

1. Oldal

A CES 2013 kiállításon bemutatkozó Samsung BD-F7500 Blu-ray 3D lejátszó a trendeknek megfelelőn már képes Ultra HD felskálázásra, kétmagos videoprocesszort kínál és természetesen tudja a gyártó Smart TV platformjának funkcióit is.

Az új Samsung prémium Blu-ray 3D lejátszó, a BD-F7500 az optikai lemezek mellett kompatibilis a BD szabvány legmagasabb Profile 5.0 verziójával, 1GB saját félvezetős memóriával rendelkezik, s így alkalmas az internetes bónusz BD-Live tartalmak elérésére is. Emellett a Samsung Smart TV technológiájával (Smart Hub alkalmazások, 3D játékok, videós tartalomszolgáltatások és AllShare USB-n, DLNA hálózaton és felhő alapú tároláson át multimédiafájlok) még több tartalom érhető el a lejátszóval. Mindezek szabvány és HD felbontású tartalmait a BD-F7500 képes felkonvertálni az Ultra HD képmegjelenítők (TV, vetítő) számára.

Samsung_BD-F7500.jpg
A BD-F7500 videoprocesszorának része a Samsung saját algoritmusa, ami az alacsony bitsebességgel tömörített, elsősorban az internetről származó videók blokkzaját csökkentve javít azok képminőségén. A lejátszó nagyteljesítményű kétmagos processzorának jelentős képfeldolgozó teljesítménye a lehető legmagasabb képminőséget és a leggyorsabb webes böngészést biztosítja.

A Samsung BD-F7500 főbb tulajdonságai:

• Blu-ray 3D lejátszó
• Kétmagos rendszerprocesszor
• Felskálázás 1080p és Ultra HD felbontásra
• Smart Hub
• Multimedia fájlok lejátszása hálózati és USB kapcsolaton át
• CD másolási funkció külső tárolóra

A Samsung BD-F7500 várhatóan 2013 tavaszán lesz kapható

Kapcsolódó linkek:

Samsung: az Evolution Kit megújító egység a CES 2013-on
Samsung: 279 centis Ultra HD TV is lesz a CES 2013-on?
Samsung: 216 centis Ultra HD TV mutatkozik be a CES 2013-on
Samsung: új Smart TV interfész és OLED TV-k a CES 2013-on
Samsung: két új 2012-es Blu-ray 3D lejátszóról

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .