Epson: megérkezett az EH-TW5000-es házi-mozi csúcsvetítő

1. Oldal

Ha kicsit megkésve is, de végre megérkeztek az Epson házi-mozi csúcsvetítőjének az EH-TW50004074-nek első példányai az AV rendszerintegrátorokhoz.
Az Epson teljes 1080p HD felbontású csúcstechnológiájú házi-mozi vetítője az EH-TW50004074 tehát végre kapható, benne a gyártó új, akár 120Hz-es képfrissítésre is képes D7-es LCD képmodulátoraival. A múlt szeptemberi IFA-n bemutatott Epson házi-mozi vetítők közül már csak ez az egy modell hiányzott a kínálatból, miután az EH-TW38004067-as és az EH-TW28004068-as vetítők is kaphatóak.

EH-TW5000.jpg
Az EH-TW50004074 műszaki jellemzői röviden: A HD-ready 1080p követelményeknek megfelelő vetítő rendkívüli, maximum 75.000:1 kontrasztaránya a 12 bites meghajtású Epson Crystal Clear Fine LCD képmodulátorok mellett a „DeepBlack” fénypolarizációs hibákat kompenzáló panelnek és a dinamikus fényrekeszszabályzásnak köszönhető. Az 1600 ANSI lumen fényerejű vetítő széles színtartományt állít elő a „Cinema Filter” színszűrő révén, és az „x.v.Colour” színmódban képes az új színleírási szabványnak megfelelő színreprodukcióra is. A teljes 10-bites Silicon Optix HQV Reon VX videoprocesszor kiváló képminőséget ígér 4:4 pull-down képtöbbszörözéssel, mely a 24p képjelek kadenciahelyes, filmszerű megjelenítését is garantálja. A vetítő a bejövő képekből interpolált köztes képek beiktatásával tudja növelni a képfrissítést és javítani a mozgásmegjelenítés egyenletességét. A szakszerű beállításhoz nincs szükség optikai színszűrőkre a szeparált színmegjelenítés miatt, és ISF kalibráló menü áll rendelkezésre a kvalifikált szakember számára. A kétszeres nagyításátfogású és széles tartományban eltolható Fujinon lencse révén a vetítő telepítése nagyon könnyű. A két 1.3-as verziójú HDMI bemenethez csatlakoztathatóak a nagyfelbontású műsorforrások.

Az EH-TW50004074 az AVSpecialista az LSK Hungária és a Lumen Multimédia rendszer-viszonteladóknál tekinthető illetve vásárolható meg.

Kapcsolódó linkek:

Epson: már kapható az EH-TW3800 házi-mozi vetítő
Epson: hordozható szórakoztatóközpont egy vetítőben
Epson: két új D7-es teljes HD felbontású LCD képmodulátor panel
Epson: új HD-ready vetítő igen kedvező áron
Epson: új teljes HD felbontású házi-mozi vetítők az IFA-n

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .