MinDig TV: kódolatlan Paramount Channel szeptember 30-ig

1. Oldal

A Viacom Global Hungary Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. szeptember 19-30. között kódolatlanul lesz elérhető a Paramount Channel a MinDig TV szolgáltatáson.
A Viacom Global Hungary Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. szeptember 19-30. között a népszerű filmcsatorna, a Paramount Channel minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. A csatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható. Az egyes multiplexek vételi lehetőségeiről ez a táblázat (PDF) tájékoztat, de a vétellel kapcsolatban érdemes felkeresni a www.mindigtv.hu/lefedettseg weboldalt is. Akinél nem szerepe a Paramount Channel a programlistában, annál egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a TV DVB-T vevőjén.

MinDigTV_Paramount.jpg
A kódolatlan időszakot követően a Paramount Channel 2014. október 1-jétől bekerül az Antenna Hungária MinDig TV Extra szolgáltatásának Családi csomagjába. Ekkortól kerül sor a MinDig TV Extra szolgáltatás programcsomag-bővítéseire és új tematikus csomagok elindítására. Ettől az időponttól a digitális földfelszíni televíziós kínálatban található csatornák száma a jelenlegi 35-ről 55-re emelkedik. Az új programlista és a kondíciók már megtalálhatók a www.mindigtvextra.hu honlapon.

A Paramount Channel, a Viacom portfólió legfiatalabb tagja idén februárban indult el hazánkban és mára már szinte minden nagyobb és közepes szolgáltatónál megtalálható. A kódolatlan időszak alatt olyan filmsikerek kerülnek műsorba, mint az Apollo 13, a Peacemaker, az Egy veszedelmes elme vallomásai, A cápa, a Bumeráng, a Krumplirózsa vagy a Kikötői hírek.

Kapcsolódó linkek:

MinDig TV: frekvenciacsere a Nagy-Hideg-hegyi adónál
MinDig TV: október 1-től 55 tévéprogram a DVB-T kínálat
MinDig TV: kódolatlanul fogható a FOX augusztus 31-ig
MinDig TV: DIGI Sport 1 és 2 a MinDig TV Extrán
MinDig TV: indul az ötödik DVB-T hálózat tesztsugárzása
MinDig TV: indul az új DVB-T hálózat tesztsugárzása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .