Philips Screeneo: a speciális kis vetítési távolságú vetítő (Frissítve)

1. Oldal

Philips a márkaneve, de a Sagemcom innovációja a Screeneo hordozható projektor, ami minőségi hangot, teljes csatlakoztatott tartalomelérést ígér, és 44 centiméterről 2,5 méter átlójú képet vetít 720p felbontással, akár 3D-ben.


A Philips Screeneo (típusszáma: PHD1590 illetve PHD1590TV) koncepciója közel áll az LG HECTO lézer TV-jéhez. Vagyis, végy egy frontvetítőt, ami speciális optikájával kis távolságra elég nagy képet vetít, tedd ezt egy olyan házba, amit egy polcra, asztalra lehet elhelyezni közel a vetítendő felülethez, például a falhoz. Pakolj a házba mindenféle olyan technológiát és csatlakozót, ami lehetővé teszi különböző hálózatról, mobilkészülékekről elérhető multimédiás és televíziós műsortartalmak vetítését.

Philips_Screeneo2.jpg
A Screeneo egy 30.000 órás élettartamú RGB LED fényforrású, egychipes DLP technológiájú 1.280 x 800 pixel felbontású projektor, ami 700 lumen fényárammal és falszín korrekcióval vetíti a képet. Ennek a képnek az átlója 127 és 254 centi között állítható be, attól függően, hogy a vetítőt milyen messze (10 és 44 cm között) helyezzük a vetítendő felülettől. A vetítő hordozható és elég könnyű elhelyezni, ráadásul sztereoszkóp képet is létre lehet hozni vele DLP Link szinkronizált aktív 3D képzáró szemüvegen át nézve. A vetítőbe egy 2.1 csatornás 26 Watt teljesítményű hangrendszert építenek Dolby Digital támogatással.

A Screeneo a 4.2 verziójú Android egy változatát futtatja, Bluetooth 4.0 és WiFi vezeték-nélküli kapcsolatra képes, Wi-Fi direct (Miracast) kompatibilis, így táblagép, laptop vagy okostelefon tartalma is megszólaltatható és vetíthető vele. Beépített médialejátszójával USB tárolóról, SD kártyáról és DNLA kliensként hálózaton át elérhető zenéket, képeket, videókat és dokumentumfájlokat is kezel a vetítő. A PHD 1590TV DVB-T digitális TV adások vételére is alkalmas.

Philips_Screeneo.jpg
A Screeneo csatlakozói között 2+1 előlapi USB port, 2+1 előlapi HDMI, PC RGB (VGA) és AV Jack bemenet, S/PDIF optikai és Audio (2xRCA) kimenete van, valamint egy indítójel kimenete.

A Screeneo már idehaza is kapható 390.000 Ft áron.

HTMLON
HTMLOFF

Kapcsolódó linkek:

LG HECTO2: a frontvetítő lézer TV új változata
Sony: 4K rövid vetítési távolságú projektor a CES 2014-en
LG: Koreában és az USA-ban már kapható a frontvetítő lézer TV
LG HECTO lézer TV: frontvetítővel és fekete vetítővászonnal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .