Pioneer: 2010-es új DVD házi-mozi rendszerek

1. Oldal

A Pioneer júliustól kapható új DVD házi-mozi rendszerei, a DCS-202K és a DCS-404K a vonzó külső mellett mindent tudnak, ami a minőségi filmlejátszáshoz és zenehallgatáshoz kell, sőt még karaoke mikrofon bemenetük is van.
A Pioneer DCS-202K és a DCS-404K 5.1 csatornás házi-mozi rendszerek komponensei magas fényű mélyfekete akril felületükkel és letisztult formatervükkel bármely nappaliba jól illeszkednek. A csupán 36 cm széles kompakt DVD főegység egyetlen látható kezelőszerve az előlap közepén lévő hangerőszabályzó, a többi kezelőgombot a doboz tetején helyezték el, és a kijelző finom fehér fényű karakterei teszik teljessé az időtlen minőség élményét.

DCS-202K
DCS-202K


Az ütős külső teljesítményt takar. Video felskálázás alakítja a szabvány DVD-k képtartalmát a nagyfelbontású TV-khez illeszkedő 720p, 1080i vagy 1080p formátumra, és a képet a lemezen lévő hangsáv surround hangja egészíti ki. A főegység hátlapján a HDMI mellett, SCART (AV-RGB) illetve komponens és kompozit videojel kimenetek, valamint egy analóg sztereo audiobemenet található.

DCS-404K
DCS-404K


A főegység előlapján van egy USB csatlakozó is, ami JPEG, DivX továbbá WMA és MP3 fájlformátumok támogatásával lehetővé teszi egy memóriakulcson tárolt zenék, képek és videók lejátszását. Az USB-n át arra is van mód, hogy audio CD-k MP3 másolatait töltsük memóriába kétszeres sebességgel. Ugyancsak az előlapon egy mini Jack aljzathoz hordozható zenelejátszó csatlakoztatható, és egy szintén mini Jack mikrofonbemenettel karaoke funkció is megvalósítható.

Az 5x 45W (1kHz, 10% THD, 4Ω) + 75W subwoofer teljesítményt nyújtó DCS-404K rendszer a center hangsugárzó és a mélysugárzó mellett négy álló hangsugárzóból áll, míg az azonos teljesítményt, centersugárzót és mélysugárzót kínáló DCS-202Kmellé négy kisméretű szatellit hangsugárzót mellékelnek.

A DCS-202K 69.900 Ft, a DCS-404K pedig 109.900 Ft javasolt fogyasztói árakon júliustól kaphatóak.

Kapcsolódó linkek:

Pioneer BCS-707: új Blu-ray házi-mozi rendszer júliustól
Pioneer: 2010-es új Blu-ray lejátszók hálózati funkciókkal
Pioneer: az új vevőerősítők iPhone/iPod Touch vezérlése
Pioneer: a 2010-es új AV vevőerősítőkről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .