Pioneer N30 és N50: hálózati audió lejátszók

1. Oldal

Az újdonságnak számító Pioneer N30 és N50 hálózati audió lejátszók támogatják az Apple AirPlay vezeték-nélküli zenei bitfolyamok elérését, és nagyfelbontású 192kHz/24-bites FLAC és WAV zenefájlokat is le tudnak játszani.
A hálózati funkciókkal nem rendelkező AV vevőerősítőkhöz ajánlja a Pioneer új N30 és N50 hálózati audió lejátszóit, amelyek arra szolgálnak, hogy PC-n, hálózati szerveren (NAS), merevlemezen, vagy USB tárolón illetve Apple iPod/iPhone/iPad mobilkészülékeken tárolt zenéket valamint internetes rádióállomásokat lehessen elérni.

Pioneer N50 fekete és ezüst kivitelben
Pioneer N50 fekete és ezüst kivitelben


A DLNA 1.5 minősítésű valamint AppleAirPlay” hálózati fájleléréssel is felvértezett N30 és N50 nagyfelbontású WAV és FLAC (192kHz/24bit hálózaton át, 96kHz/24bit USB bemeneten át), LPCM és tömörített MP3, AAC, WMA (320kbit/sec) audió állományokat tudnak lejátszani.

A lejátszók minimalista megjelenésű alumínium előlapjában egy 61 mm-es 320×240 pixel felbontású színes képernyő attól jobbra kezelőgombok találhatóak. Az optimális hangminőség érdekében minden lejátszó nagypontosságú órajellel rendelkezik az időzítési hibák minimalizálása érdekében.

Az előlapi USB port lehetővé teszi az iPod, iPhone és iPad töltését és azok tartalmának lejátszását, s persze ez USB tárolóeszközre mentett fájlokra is vonatkozik. Az Ethernet LAN csatlakozó mellett az opcionális AS-WL300 adapterrel WLAN kapcsolat, az AS-BT200 adapterrel Bluetooth vezeték-nélküli fájlátvitel és „Air Jam” alkalmazás is működhet a lejátszókon.

Fölül az N30, alul az N50
Fölül az N30, alul az N50


Az N50 ezenfelül egy aszinkron USB D/A konverteres bementtel is rendelkezik, közvetlen USB csatlakozást téve lehetővé egy PC-vel vagy laptoppal az otthoni hálózati elérés nélkül.

További plusz funkciói az N50 lejátszónak az automatikus szintszabályzás, a Pioneer Sound Retriever tömörített zenei formátumok hangminőségét javító technológia és a Hi-bit 32 hangfeldolgozás.

Az N30 és N50 lejátszókhoz is használható távirányítóként egy Apple iPod/iPhone/iPad valamint Android mobilkészülék az ingyenes Pioneer iControl” alkalmazással.

Idehaza az N30 119.900 forint, az N50 184.900 forint javasolt fogyasztói áron kapható.

Kapcsolódó linkek:

Pioneer BDP-LX55: a felsőkategóriás Blu-ray 3D lejátszó
Pioneer: a 2011-es Blu-ray és DVD házi-mozi rendszerek
Pioneer: a 2011-es hálózati Blu-ray 3D lejátszó alapmodellek
Pioneer: a 2011-es AV vevőerősítők csúcsmodelljei
Pioneer: a 2011-es felső középkategóriás AV vevőerősítők
Pioneer: a 2011-es hálózati AV vevőerősítő alapmodellekről
Pioneer: Air Jam, iControlAV2, AirPlay az új AV erősítőkhöz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .