Samsung: Boosteroid az újabb és streaming játék a 2020-as TV-ken

A Samsung Gaming Hub játékközpontra felkerül a Boosteroid, számos felhőalapú játékalkalmazás pedig világszerte elérhető már 2020-as TV-ken is.


A Samsung bejelentése szerint a 2022-es és 2023-as Samsung Smart TV-k, monitorok és a The Freestyle Gen 2 hobbivetítő egyelőre csak bizonyos országokban elérhető Samsung Gaming Hub (Játékközpont) portfóliójába bekerül a Boosteroid is, a világ legnagyobb független felhőjáték-szolgáltatója.

Samsung Gaming Hub Boosteroid

Az AAA játékok elérését kínáló Boosteroid Cloud Gaming az Xbox, az NVIDIA GeForce NOW, az Amazon Luna, az Utomik, az Antstream Arcade és a Blacknut játék streamingszolgáltatásokhoz csatlakozik.

Vlad Kosmin, a Boosteroid vállalati alelnöke szerint: „A Boosteroid-ot azért hoztuk létre, hogy a játékosoknak könnyű elérést kínáljunk a csúcskategóriás játékeszközeikhez a felhőn keresztül, korlátlan AAA játékot téve lehetővé. A Samsung Gaming Hub egy álomplatform a játékosaink számára, mert az alapoktól kezdve a játékstreamingre épült, lebontja a belépési korlátokat, mert se letöltésre, se konzolokra vagy PC-re nincs szükség. Alig várjuk, hogy a Samsung révén új játékosközösséget üdvözölhessünk a platformunkon.”

A Boosteroid díja havi 7,5 € (kb. 2.800 Ft), és egy távoli PC-t biztosít a felhőben, ami elérést biztosít a Steam, az Epic Games Store és a Battle.net oldalakon már megvásárolt játékokhoz.

Miután az év eleje óta az USA-ban és Kanadában az egyes felhőalapú játékalkalmazások is felkerülhetnek a 2020-as TV-kre – melyeken nincs Gaming Hub játékközpont –, a Samsung mostanra befejezte ennek globális bevezetését.

Az Xbox, a GeForce NOW és más felhőalapú játékalkalmazások 2020-as Samsung TV-ken vagy monitorokon való használatához le kell tölteni és telepíteni az új 2500.00-ás firmware-verziót. Az applikációk ezután az alkalmazásboltból közvetlenül letölthetőek a TV-re.

A Samsung a régebbi tévékészülékein nem tervezi a felhőalapú játékalkalmazások megjelenítését, annak ellenére, hogy ezek a modellek technikailag alkalmasak lennének az alkalmazások futtatására és a Bluetooth játékkontrollereket is támogatják.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .