Samsung The Freestyle Gen 2: Gaming Hub játékközpontottal (Frissítve)

A Samsung második generációs The Freestyle Gen 2 a világ első hordozható projektora Bluetooth játékkontroller vezérelhető beépített felhőalapú játékokkal.


Frissítés:

A Samsung The Freestyle 2. generációs változata már idehaza is kapható.

2023. augusztus 24.:

A CES 2023 alkalmával beharangozott új The Freestyle hordozható szórakoztatóvetítő az USA-ban már előrendelhető 800 dolláros (kb. 280.000 Ft) áron. A második generációra utalva The Freestyle Gen 2 néven emlegetett modell külsőre és műszakilag is szinte azonos az előd The Freestyle projektorral, de többre képes annál.

Samsung Freestyle Gen 2 kiemelt

A Samsung USA sajtóközleménye szerint a The Freestyle Gen 2 „azonnali elérést biztosít a vezető streaming szórakoztatóplatformokhoz, és mostantól Samsung Gaming Hub (Játékközpontot) kínál, így konzol nélkül is játszhatóak csúcsjátékok az Xbox-tól és más streaming partnerektől.”

Az egyelőre csak 9 országban (Dél-Korea, USA, Kanada, Brazilia, Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország) működő Samsung Gaming Hub révén a projektorral több, mint 3.000 játék játszható az Xbox, az NVIDIA GeForce NOW, az Amazon Luna, az Utomik, Antstream Arcade és Blacknut streaming játékszolgáltatások kínálatából. A játékhoz egy sor Bluetooth játékkontroller szinkronizálható a projektorhoz.

Samsung Gaming Hub

A vetítő olyan más szórakoztató alkalmazásokat is támogat, mint a Spotify, a YouTube és a Twitch, így játék közben zenét lehet hallgatni, tippeket kapni az ellenfél legyőzésére, illetve a kedvenc streamerek is követhetőek.

A beépített Tizen operációs rendszerrel a Samsung okos TV-iben is megtalálható szolgáltatások, alkalmazások és sok egyéb így egy két kilónál is könnyebb, kompakt és hordozható vetítőn is élvezhetővé válik. A The Freestyle Gen 2 ingyenes, hirdetésekkel támogatott saját tévét és videokölcsönző-szolgáltatást is kínál a Samsung TV Plus, révén, ami több mint 250 élő TV-csatornához valamint több ezer választható műsorhoz és filmhez biztosít hozzáférést az USA-ban, valamint világszerte több mint 2.000 csatornához 24 országban.

Samsung Freestyle Gen 2 Gaming Lifestyle

A Samsung The Freestyle Gen 2 elődjéhez hasonlóan 76 és 254 cm (30 és 100 hüvely) közötti méretben vetíti a tartalmakat Full HD (1920×1080 pixel) felbontással. A vetítő a mellékelt bölcsőállványon függőlegesen 180 fokban elforgatható, beépített hangszórója „360 fokos hangzást” ígér.

A kép ferdeségét, élességét és geometriáját automatikusan (Auto Leveling, Auto Focus és Auto Keystone) korrigálja a vetítő, így annak beállítása gyerekjáték. A Samsung PurColor technológiája a színeket optimalizálja automatikusan. A SmartThings alkalmazással a márka okostelefonjáról származó tartalmak tükrözhetőek, a Smart Calibration funkció pedig a szín, az expozíció és a képminőség beállításával frissíti a látottakat.

A Samsung közleménye kiemeli, hogy a Gaming Hub játékközponttal rendelkező The Freestyle Gen 2 több memóriával rendelkezik, mint elődje, ami javít a felhasználói élményen megkönnyítive a tartalmak élvezetét a projektorról. Két vetítő a Smart Edge Blending képlékeverési funkcióval széles kép vetítését ígéri. A mellékelt új Samsung SolarCell Remote távirányító napelemes paneljével tölthető kültéren és akár beltérben is.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .