Samsung: csökken az OLED TV ára és az USA-ban is kapható

1. Oldal

A Samsung Electronics a javuló gyártási kihozatal miatt 15 millióról 9,9 millió Wonra (kb. 3.007.500 Ft-ról 1.985.000 Ft-ra) mérsékelte a 140 centis (55 inch) hajlított OLED TV-i árát, amit 9.000 dollárért már az USA-ban is meg lehet kapni.


A június óta Koreában már kapható Samsung ívben hajlított OLED TV árát a gyártó bejelentése szerint azért csökkenti ilyen agresszíven (közel 34%-kal), hogy azt minél több vásárló számára tegye vonzóvá, és vezetővé váljon az OLED TV piacon.

OLED_hajlitott_Samsung.jpg
Az OLED TV-k tömeges elterjedésének gátja az elég alacsony gyártási kihozatal miatti maga ár és korlátozott előállítás. A Samsung közleménye szerint: „Az árcsökkenés a javított gyártási kihozatalnak is köszönhető. Reméljük, az intézkedések segítenek a versenytársak elé kerülni az OLED TV-k felfokozott versenyében.

A Samsung kompenzálja majd azokat a vásárlókat, akik már megvették OLED TV-jüket.

Friss:

Több mint másfél év várakozás után immár hivatalosan megvásárolható a Samsung első 140 centis képátlójú OLED TV-je az Egyesült Államokban. A hajlított OLED képernyős KN55S9C a gyártó RGB OLED technológiájával készül, „Full HD” felbontású, sztereoszkóp képmegjelenítésre is képes aktív 3D képzáró szemüveggel és a Samsung Smart TV platformja egy négymagos processzoron fut rajta. Elsőként kínálja a TV a MultiView technológiát, amely két néző vagy játékos számára különböző TV műsorok vagy játékkép nézését teszi lehetővé, a 3D szemüveget viselve.

A Samsung szerint a TV „a hagyományos TV-ken sosem látott kontrasztarányt”, széles nézési szöget, élénk és gazdag színeket valamint rendkívül gyors válaszidőt nyújt. A készülék összes kábele egy külön dobozba fut, amely egyetlen kábellel csatlakozik a TV képernyőjéhez. A korábbi 15.000 dollárt emlegető jelentésekkel szemben csak 9.000 dollárba (kb. 2. 025.000 Ft) kerül majd a szakboltokban elérhető Samsung KN55S9C OLED-TV, ami 40%-kal kevesebb, mint a versenytárs LG jelenleg 15.000 dollárért (kb. 3.375.000 Ft) értékesített 140 centis hajlított OLED TV-je.

Kapcsolódó linkek:

LG és Samsung hajlított OLED TV-k az USA-ban
Samsung: kapható az ívben hajlított OLED TV Koreában
Samsung: 2013 végére kész az új OLED TV panelgyártó üzem
195 centis LG és 190 centis Samsung OLED TV-k az IFA-n?
Samsung: júniusban kezdik árusítani Koreában az OLED TV-t
LG: még idén piacra kerül az ívre hajlított OLED TV
OLED TV: az LG TV-jénél 1,5-szer drágább lesz a Samsungé?
LG: szállítják az első OLED TV-ket és új gyár épül
LG, Samsung OLED TV együttműködés kormányzati nyomásra?
Samsung: hajlított OLED TV a CES 2013-on

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .