Samsung: UHD Starter Kit ötven 4K felbontású filmmel

1. Oldal

A Samsung márciustól kezdi kínálni európai fogyasztóknak is „UHD Starter Kit” elnevezésű ötven 4K felbontású filmet tartalmazó 1 TB kapacitású merevlemezét, aminek ára 299 € (kb. 92.000 Ft) lesz.
Aki vadonatúj Ultra HD TV-jéhez tartalmat keres és hajlandó ezért fizetni is egy nem éppen kis összeget, annak kínálja a Samsung az „UHD Starter Kit” elnevezésű filmtárat. A kezdőcsomagban 50 film van, köztük a Pi élete (Life of Pi) és a Sötétségben – Star Trek. (Star Trek Into Darkness) természetesen 4K felbontásban.

Samsung_U9000.jpg
Az UHD Starter Kit 2014 márciusától lesz elérhető, a Samsung 2014-es TV-ivel együtt. Az 1 terabájtos merevlemezre gyárilag vannak feltéve a filmek, de továbbiak is letölthetőek lesznek még idén a Samsung internetes szolgáltatása révén.

Azon szerencsés országokban – állítólag idén már Németországban és Franciaországban is -, ahol elérhető, alternatívát jelenthet majd a Netflix 2014-ben induló online 4K tartalomterjesztése is, mivel a Samsung frissíti majd a 2013-as és 2014-es Smart TV-i ezt elérő alkalmazását, hogy az támogassa a Netflix 4K streaming szolgáltatását. A frissítés várhatóan szintén márciusban jön ki. A Netflix 4K streaming 2014 első felében indul HEVC (H.265) kódolással és kb. 15,6 Mb/s bitsebességgel.

Kapcsolódó linkek:

Samsung: Európában is bemutatkoztak a hajlított UHD TV-k
Samsung CES 2014: új 4K UHD TV-k hajlított képernyővel is
A Netflix 2014-ben kezdi a 4K tartalmak online terjesztését
CES 2014: bemutatkoznak az első 267 centis ívelt Ultra HD TV-k
Samsung: beszállás az Ultra HD TV árversenybe

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .