Sony: BRAVIA V4500-as LCD TV-k beépített HDTV tunerrel

1. Oldal

A Sony BRAVIA V4500-as sorozatú LCD TV-k az integrált MPEG-4 AVC HD tuner mellett Képkeret üzemmódot, BRAVIA ENGINE 2 képfeldolgozó technológiát és persze új designt kínálnak.
A 66, 82 és 94 centis (26, 32 és 37 inch) képméretű BRAVIA V4500-as modellek a Sony legújabb, „draw the LINE” design koncepciójának megfelelően letisztult formavilágot tükröznek. A készülékek sötét ezüst hangsugárzókkal kiemelt zongora-fekete háza elegáns, állványuk elforgatható.

kdl-32v4500.jpg
Az új BRAVIA ENGINE 2 képfeldolgozó technológia részletgazdag és mély minőségi HD képet ígér. A WXGA 1366×768 pixel felbontású LCD panelekkel magas, 33.000:1 dinamikus kontrasztarány érhető el a 66 és 83 centis képméretű modellek esetében. A 24p True Cinema technológia révén a Blu-ray Disc-en megjelenő másodpercenként 24 képkockás filmek pontos sebességgel és rángatózástól mentesen kerülnek megjelenítésre.

Mikor nem TV adást vagy filmet nézünk a készüléket Képkeret üzemmódban kapcsolva fényképeket jeleníthetünk meg rajta HD minőségben. A saját fotók USB csatlakozón keresztül tölthetőek be, de a hat különböző korokból származó – Van Gogh -tól, a Pop Art -ig terjedő – gyárilag telepített képből is lehet választani. Ebben az üzemmódban 35%-kal kevesebb energiát vesz fel a készülék, mint a tévénézés közben.

A csatornák közötti váltást, a bemenetek kiválasztását, a Képkeret mód bekapcsolását és az egyéb funkciók előhívását jelentősen egyszerűsíti a Sony Xross Media Bar (XMB) grafikus felhasználói interfésze.

A BRAVIA V4500-as sorozat modelljei is HDMI-CEC kompatibilisek a BRAVIA Sync vezérlési jóvoltából, vagyis a TV tárirányítójának egyetlen gombnyomásával a teljes házi-mozi rendszer bekapcsolható, és használatra kész állapotba hozható. A BRAVIA Sync a csatlakoztatott Handycam kamerák vezérlését is lehetővé teszi ugyancsak a televízió távirányítójával. A készülékek 3 HDMI bemenettel rendelkeznek.

Az összes BRAVIA V4500-as modell beépített MPEG-4 AVC HDTV tunerrel rendelkezik, amely elérhető kompatibilis DVB-T/DVB-C műsorszolgáltatás esetén földi sugárzású vagy kábeles HDTV adások vételét teszi lehetővé.

A BRAVIA V4500-as készülékek valamikor júniusban kerülnek piacra.

Kapcsolódó linkek:

Sony: megduplázott BRAVIA LCD TV gyártókapacitás
Sony: a BRAVIA E4000-es LCD TV akár egy festmény
Sony: BRAVIA W4000-es LCD TV-k képkeret üzemmóddal
Sony BRAVIA B4000: dekoratív és hordozható LCD TV

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .