Sony DVP-NS708H: új DVD lejátszó nagyfelbontású TV-khez

1. Oldal

Az új Sony DVP-NS708H mindent tud, amit napjaink középkategóriás DVD lejátszóitól elvárhatunk, és még szép is.
A DVP-NS708H a Sony BRAVIA vagy bármely más nagyfelbontású televízióhoz megfelelő DVD lejátszó lehet, mely – ahogy az ma már elvárás egy ilyen készüléktől – akár 1080p videojel formátumúra is képes átalakítani a szabványfelbontású DVD-k képtartalmát a készülék HDMI kimenetén. A progresszív képfrissítésre alakítás és az analóg videojel minőségét a gyártó „Precision Cinema Progressive” eljárása, illetve a 12 bit/108 MHz-es zajformált (Noise Shaped) D/A videokonverter garantálják.

Az új lejátszó segítségével nagyfelbontású digitális fotók is megtekinthetőek, mivel a fényképezőgépről CD-re vagy DVD-re írt JPEG-képek bármely HD televízión élvezhetők. Amennyiben „PhotoTV HD” képmóddal rendelkező BRAVIA televízión tesszük ezt, akkor a lejátszó az állóképek számára optimális képbeállításról is gondoskodik. CD-R/RW lemezekről pedig MP3 és DivX állományok lejátszása is lehetséges.

Sony_DVP-NS708H.jpg
A DVP-NS708H formatervének szépségét a keskeny és fényes fekete előlap adja. A lejátszó BRAVIA Sync (HDMI CEC) vezérlési funkciójának köszönhetően a tévékészülékkel együtt az utóbbi távvezérlőjével is vezérelhető.

Kapcsolódó linkek:

Sony: BRAVIA V4000-es az elérhetőbb teljes HD felbontású LCD TV
Sony: BRAVIA V4500-as LCD TV-k beépített HDTV tunerrel
Sony: megduplázott BRAVIA LCD TV gyártókapacitás
Sony: a BRAVIA E4000-es LCD TV akár egy festmény
Sony: BRAVIA W4000-es LCD TV-k képkeret üzemmóddal
Sony BRAVIA B4000: dekoratív és hordozható LCD TV

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .