Sony: BRAVIA V4000-es az elérhetőbb teljes HD felbontású LCD TV

1. Oldal

A fényes, exkluzív külsejű BRAVIA V4000-es sorozat sokat tudó LCD TV-i elérhetőbbé teszik a nagyobb képméretű, teljes HD képminőségű és tökéletes csatlakoztatás garantálta teljesebb házi-mozi élményt.
A kezdetben 102, 117 és 132 centis (40, 46 és 52 inch) képméretben kapható BRAVIA V4000-es sorozatú készülékeket később az év során más méretű modellek is követik. Az elegáns és egyszerű külső a Sony korábbi TV-inek formavilágát követi, és minimalizmusával igyekszik a képernyőn megjelenő képet hangsúlyozni, s nem uralni a szobabelsőt még nagy képméretben sem.

kdl-52v4000.jpg
A BRAVIA V4000 1080p teljes HD felbontású LCD panelje és legújabb generációs BRAVIA ENGINE 2 képfeldolgozó technológiája valósághű képet ígér bármely HD jelforrással. Az LCD panel és a szabályozott háttérvilágítás rendkívül magas, 33.000:1 dinamikus kontrasztaránya mély filmszerű feketéket kínál.

Az autentikus házi-mozi élmény szempontjából fontos, hogy a sorozat készülékei képesek fogadni a Blu-ray Disc lemezek másodpercenként 24 képkockás videojel formátumát, és 24p True Cinema™ módban átalakítás okozta sebességhibák nélkül, kadenciahelyesen – vagyis pontosan úgy, ahogy a filmet felvették és a mozikban vetítik – megjeleníteni. A modellek egyébként is minden szempontból megfelelnek a HD ready 1080p megjelölés követelményeinek.

A BRAVIA V4000-es sorozat modelljein három HDMI csatlakozót találunk, melyeken keresztül a BRAVIA Sync (HDMI-CEC kompatibilis) vezérlési technológia jóvoltából egyszerűen, a TV-hez mellékelt távirányító egyetlen gombnyomásával vezérelhető a teljes házi-mozi rendszer. A BRAVIA Sync a csatlakoztatott kompatibilis Sony Handycam kamerák egyszerű a tévé távirányítójáról történő működtetését is lehetővé teszi.

A Sony a BRAVIA V4000-es készülékekbe az analóg vevő mellett DVB-T/DVB-C hangoló-egységet épít.

Kapcsolódó link:

Sony: BRAVIA V4500-as LCD TV-k beépített HDTV tunerrel
Sony: megduplázott BRAVIA LCD TV gyártókapacitás
Sony: a BRAVIA E4000-es LCD TV akár egy festmény
Sony: BRAVIA W4000-es LCD TV-k képkeret üzemmóddal
Sony BRAVIA B4000: dekoratív és hordozható LCD TV

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .