Sony: ismertek a BRAVIA X9 4K Ultra HD TV-k európai árai

1. Oldal

A Sony X9-es szériájú 140 és 165 centis (55 és 65 hüvelyk) képátlójú 4K Ultra HD LED/LCD TV-k június közepétől lesznek kaphatóak Európában 4.499 illetve 6.999 euró (kb. 1,3 és 2 millió Ft.) árakon, de már most előrendelhetőek.
A Sony új, a lenyűgöző képek, a lelket melegítő hang és a lélegzetelállító formaterv egyedülálló érzéki élményét ígérő BRAVIA X9 4K Ultra HD TV-i május 15-től előrendelhetőek.

Sony_X900.jpg
Az európai üzletekben június közepétől jelennek meg a nappalikhoz illeszkedő 140 és 165 centis (55 és 65 hüvelyk) képátlójú BRAVIA X9 TV-k, amelyek natív 3.840 x 2.160 pixel felbontású képét 1,1 illetve 1,3 méternél távolabbról nem lenne érdemes nézni, ha azt teljes részletességgel akarnánk látni.

Mivel Európában még nem elérhető a Sony 4K Ultra HD médialejátszója és filmterjesztése, ezért egyelőre marad a BRAVIA X9 készülékek 4K felkonvertálási lehetősége, amivel bármely Blu-ray Disc film, TV műsor és még az alacsony felbontású webes videók is felskálázhatóak a legújabb 4K X-Reality PRO képfeldolgozó motor révén a legjobb képminőségre. De, ha a 4K felbontáshoz lehető legközelebb álló képi élményre vágyunk, akkor a Sony 4K-ban feldolgozott Blu-ray filmjei közül érdemes valamelyiket megtekinteni az új 4K Ultra HD TV-ken.

A készülékek egyedülálló Sony TRILUMINOS képernyője valósághű színek szélesebb palettájával gazdagítja a látottakat. A legkorszerűbb „Magnetic Fluid” vagyis mágneses folyadékhűtésű hangszóró technológia pedig dinamikus hangzást ugyanakkor tiszta dialógusokat és zenei megszólalást garantál.

BRAVIA X9 készülékek egyetlen érintéssel vezeték-nélkül kapcsolódnak össze az NFC kompatibilis Xperia okostelefonnal vagy táblagéppel. Így „tükrözve” a készüléket képek, videók, játékok és alkalmazások válnak élvezhetővé a nagyképernyőn gazdag színekkel és a részletekkel. A „TV SideView” Android/iOS intuitív alkalmazással műsorkalauzban böngészhetünk, műsorokat rögzíthetünk és azokhoz kapcsolódó tartalmakat fedezhetünk fel.

Az új BRAVIA X9 4K Ultra HD LED/LCD TV-k 140 és 165 centis (55 és 65 hüvelyk) képátlójú változatban 4.499 illetve 6.999 euró (kb. 1,3 és 2 millió Ft.) árakon kaphatóak. Ezért az árért a vásárló négy passzív 3D szemüveget is kap, mert – bár ezt a Sony nem veri nagydobra – a készülék ezekkel sztereoszkóp képmegjelenítésre is alkalmas.

Kapcsolódó linkek:

Sony: jönnek az első 4K-ban feldolgozott Blu-ray filmek
Sony FMP-X1: a 4K Ultra HD médialejátszó és filmterjesztés
Sony: 4K online filmszolgáltatás indul a PS4-hez is
Sony: áttekintés a 2013-as TV kínálatról
Sony: kvantumpöttyök adják a TRILUMINOS TV-k színeit
Nem prioritás a Sony számára a Blu-ray 4K lemezformátum
Sony: 2013-as BRAVIA TV-k akár Ultra HD 4K felbontással

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .