Sony: már kaphatóak a D3000-es LCD TV-k

1. Oldal

Megérkeztek az új Sony LCD TV-k, melyek számos műszaki újdonsággal még tökéletesebb képet, mozgásmegjelenítést és kényelmesebb rendszerbeli kezelhetőséget biztosítanak.
A D3000-es sorozatú LCD TV-k talán legfontosabb újdonsága a „Motionflow +100Hz” képfrissítés, ami a gyors képmozgások elmosódástól mentes megjelenítését biztosítja.

A „24p True Cinema” technológia révén az új készülékek képesek a Blu-ray és HD DVD lemezek 1080/24p videojel formátumát fogadni és a mozik vetített képpel azonos módon megjeleníteni. Így a kép mentes lesz a korábban a jelátalakításokból adódó akadozásoktól, és a film sebessége is pontosan azonos lesz a mozifilmekével.

Az új 10-bites panelmeghajtás a finomabb színárnyalatokat szolgálja. A mozi üzemmód képbeállításait pedig a Sony Pictures Entertainment optimalizálta.

Az új készülékeknek már három HDMI csatlakozója van, ráadásul ezek már nemcsak a digitális AV jelek fogadására szolgálnak, de vezérlésátvitelre is, melyet „Bravia Theatre Sync” elnevezéssel illetnek. Ennek révén egy távirányító egyetlen gombnyomására az összes HDMI kábellel csatlakoztatott kompatibilis készülék (HDD/DVD lejátszó/felvevő, AV erősítő) automatikusan üzembe helyezhető, és a megfelelő bemenetekre kapcsolnak.

S-Force technológia gondoskodik a virtuális térhatású hangról. A földfelszíni DVB-T digitális TV adások vételére szolgáló vevőegységet pedig már a gyártó korábbi modelljeibe is beépítették.

KDL32D3000.jpg
A 82 centis képátlójú KDL-32D3000 mellett a 102 és 117 centis képméretű KDL-40D3000, valamint a KDL-46D3000 modellek is rövidesen kaphatóak lesznek.

Kapcsolódó linkek:

Sony: rövidesen a hazai üzletekben a BDP-S1E asztali Blu-ray Disc lejátszó
Sony: 2007-es AV vevőerősítők bővülő választéka
Sony: az új BRAVIA 3LCD vetítők és egy világosban is használható vetítővászon
Sony: a 2007-es HDD/DVD felvevők
Sony: BRAVIA D3000-es LCD TV-k 100Hz-es képfrissítéssel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .