Sony: ősszel indul a Video Unlimited 4K tartalomszolgáltatás

1. Oldal

A Sony FMP-X1 4K Ultra HD médialejátszója július 15-től kapható 699 dollárért (kb. 160.000 Ft) az USA-ban, és az online „Video Unlimited 4K” elnevezésű filmkölcsönzés és filmletöltés is beindul az év vége előtt.
Az áprilisban bejelentett Sony FMP-X1 4K médialejátszó az Egyesült Államokban már előrendelhető, de mivel az csak a BRAVIA 4K Ultra HD TV-kkel működik együtt, azért azoknak érdemes megvásárolniuk, akik rendelkeznek ilyennel, vagy a jövőben fognak ilyet vásárolni. Akik már megvették 165/140 centis (65/55”) 4K Ultra HD készüléküket most egy 200 dolláros bevezető árkedvezményben is részesülnek.

Sony_FMP-X1.jpg
Az FMP-X1 médialejátszó és szerver egy 2 TB kapacitású belső merevlemezt tartalmaz, amin már annak megvásárlásakor fenn lesz 10 egészestés 4K film A készülék külső merevlemezzel is bővíthető tekintve, hogy egy-egy USB 3.0 és USB 2.0 csatlakozója is van a két HDMI kimenet, az Ethernet port és az SD kártyanyílás mellett.

Az ősz során az „Video Unlimited 4K” elnevezésű online 4K tartalomszolgáltatás is kezdetét veszi. A kínált TV epizódok, rövidfilmek és filmek közül az utóbbiak 24 órán belüli megnézését biztosító kölcsönzése 7,99 dollárba (kb. 1.820 Ft), korlátlan megtekintést lehetővé tevő letöltése pedig 29,99 dollárba (kb. 6.825 Ft) kerül majd.

Arról egyelőre továbbra sincs hír, hogy Európában mikor lesz elérhető a 4K tartalomszolgáltatás és a médialejétszó.

Kapcsolódó linkek:

Sony: ismertek a BRAVIA X9 4K Ultra HD TV-k európai árai
Sony: jönnek az első 4K-ban feldolgozott Blu-ray filmek
Sony FMP-X1: a 4K Ultra HD médialejátszó és filmterjesztés
Sony: 4K online filmszolgáltatás indul a PS4-hez is
Sony: áttekintés a 2013-as TV kínálatról
Nem prioritás a Sony számára a Blu-ray 4K lemezformátum

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .