Új DepthQ HD 3D vetítők

1. Oldal

A Lightspeed Design és az InFocus Corporation bejelentették a világ első hordozható XGA és WXGA felbontású sztereoszkópikus 3D vetítőit, melyek egyedülállóan kedvező áron kínálnak térérzetet keltő mozgóképet.
A DepthQ HD 3D vetítők stabil 120Hz-es képváltású sztereo 3D képet kínálnak 1024×768 vagy 1280×720 pixel felbontással. A 2000 ANSI lumen fényerejű vetítők akár 3,7 méteres képátlójú nagyfelbontású képet is képesek megvetíteni a kiváló színeket és 2.000:1 kontrasztarányú Texas Instruments DLP és BrilliantColor technológiáit felhasználva.

lightspeed_design_depthq_wxga.jpg
A 2005-ben bemutatott, elsőként a piacon megjelent, eredetileg szabványfelbontású ™ 3D vetítő”>DepthQ 3D vetítő sikereire építve a Lightspeed Design újra az InFocus Corporation-al működött együtt a HD változatú hordozható 3D vetítő megvalósításában. Az új DepthQ HD 3D vetítők a Lightspeed szabadalmaztatott technológiáit ötvözik az InFocus megbízhatóságával, s így nyújt nagyfelbontású sztereo 3D képet az igényes ügyfeleknek, melyek között neves cégek, kormányhivatalok, egyetemek és hollywoodi filmkészítők egyaránt megtalálhatók.

A szeptember közepétől kapható vetítő 6.000 dollár (kb. 920.000 Ft) alatti ára az egyedi alkalmazási lehetőségeket tekintve tényleg nem elrettentő.

Kapcsolódó linkek:

3D: az SMPTE az otthoni 3D szórakoztatás szabványain dolgozik
Philips: új 132 centis 3D képernyő WOWvx technológiával
A 3D otthoni felhasználásán munkálkodó szervezet alakult
A 3D TV-hez már csak műsorok kellenének
A világ első 3D sztereoszkópikus tévéje már kapható Japánban
CES 2008: a Mitsubishi bemutatta lézer TV-jét
DLP: jön a DarkChip 4 DLP chipkészlet és kész a 3-D HDTV technológia
™ 3D vetítő”>InFocus DepthQ 3D vetítő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .