Visszatérnek az Onkyo, Integra és Pioneer AV termékek

A Premium Audio Company bejelentése szerint az Onkyo, Integra és Pioneer márkák AV termékei ősszel ismét kaphatóak lesznek Európában.


Japánban ugyan az Onkyo hivatalosan csődöt jelentett, de a VOXX International Corporation (VOXX) 100%-os tulajdonában lévő leányvállalat a Premium Audio Company és a Sharp Corporation által létrehozott vegyesvállalat megvásárolta az Onkyo és az Integra márkákat, a VOXX International és a Pioneer Corporation pedig licenc- és forgalmazási megállapodást kötöttek 2021 szeptemberében.

Új termékek, így az Onkyo és Pioneer 2021-es AV vevőerősítők tavaly nem kerültek piacra számos régióban, köztük Európában sem.

Premium-Audio-Onkyo-Integra-Pioneer

A Premium Audio Company nemrég bejelentette, hogy „az Onkyo, Integra és Pioneer márkájú audio video megoldások hamarosan megrendelhetőek lesznek a már meglévő európai, közel-keleti és afrikai forgalmazó és kiskereskedelmi partnerhálózaton keresztül. A készletek idén ősszel lesznek elérhetőek.”

Az Onkyo otthoni szórakoztatóelektronikai üzletágának minden szellemi tulajdonjogát birtokló vegyesvállalat a termékfejlesztés, a mérnöki munka, az értékesítés, a marketing és a forgalmazás felelőse. A közös vállalat részeseként a Sharp vette át a termékek, köztük az AV és sztereó vevőerősítők, erősítők és hifi komponens gyártását.

Paul Jacobs, a Premium Audio Company elnök-vezérigazgatója szerint: „Az Onkyo, Integra és Pioneer termékek iránti kereslet nagyon magas, és arra számítunk, hogy ez az elkövetkező években tovább fokozódik. A Sharp nagyon szorosan együttműködésével futtatjuk fel a termelést, és az akvizíció lezárása óta jelentősen növeltük üzletágunkat. Nagy a terveink vannak az Onkyo és a többi márka vonatkozásában, és úgy gondoljuk, hogy a termelés kiépítésével valamint a forgalmazás bővítésével az eladások rövidtávon több mint megkétszereződnek majd.”

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .