Xbox One X: új YouTube alkalmazás 4K és 60 Hz képfrissítéssel

Az Xbox One X frissített YouTube alkalmazása már támogatja a 4K felbontást és a 60 képkocka/szekundum képsebességet, a HDR is hamarosan érkezik, ahogy lesz hasonló frissítés az Xbox One S-hez is.


A YouTube élen járva a legkorszerűbb videoformátumok bevezetésében már jó ideje támogatja a 4K sőt 8K felbontású és magas képsebességű (HFR), valamint  nagy dinamikatartományú (HDR) videókat is. Már most is sok 4K és/vagy 60 kép/sec képsebességű videót kínál a YouTube, köztük játék- és filmelőzeteseket, de bárki feltölthet már ilyen videókat a megosztóra, így a kínálat csak növekszik.

A The Verge értesülése szerint a héten az Xbox One X már alkalmassá is  vált a 4K felbontású és 60 kép/sec képsebességű YouTube videók lejátszására. A Microsoft azt is megerősített, hogy „hamarosan megjön” a HDR támogatás is. A közeljövőben valamikor az Xbox One S is megkapja a frissített YouTube alkalmazást 4K és HDR támogatással.

Az Xbox One X YouTube alkalmazás új verzióját egyelőre kézileg kell letölteni a Windows Áruházból. Később automatikus frissítésként is megjelenik majd.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .