A Philips két EISA díjat nyert idén Flat televízióival

1. Oldal

A Philips Cineos 37PF9731D Ambilight Surround hangulatvilágítási funkciójával Európa High-End LCD TV-je, a 42PF7621D pedig az Európa környezetbarát TV-je lett 2006-2007-ben, ami a vállalat EcoDesign programjának elismerése.
A Philips épp 10 éve, 1996. augusztus 27. óta gyárt a FlatTV-ket, s azóta összesen nyolc EISA díjat nyertek ezekkel a modellekkel, illetve az azokban alkalmazott technológiákkal. Az EISA díj 14 éves történetében pedig már összesen 13 díjat kaptak Philips televíziók.

37pf9731d_kep.jpg
Az Európa legjobb High-End LCD televíziója díjának odaítélésével az EISA újságírói a cég hozzáértését ismerték el a feljövőben lévő nagyfelbontású TV piacon. A 37PF9731D3046 a HD televíziózás egyedülálló élményét kínálja a Philips olyan kulcstechnológiáinak alkalmazásával, mint a Pixel Plus 3HD és a Clear LCD képjavító eljárások, melyekhez egy valódi 1920×1080 képpont felbontású LCD panel párosul. A díjat odaítélők kiemelték, hogy a készülék lenyűgöző képminőséget nyújt mind HD, mind hagyományos felbontású TV adással, és ezt tovább fokozza a Philips legújabb Ambilight Surround hangulatvilágítási rendszere. Továbbá dicsérték a készülék egyszerűen használható beállítási folyamatát, megjegyezve, hogy ennek segítségével mindenki kiaknázhatja az igen összetett televízióval elérhető legkiemelkedőbb teljesítményt.

42pf7621d.jpg
A 42PF9621D-t a mind használatuk, mind élettartamuk utáni hasznosítás során környezetbarát termékek fejlesztése hozta létre. Az EISA ítészeit lenyűgözte e HD-ready plazma televízió rendkívül alacsony teljesítményfelvétele, ami 15 százalékkal volt alacsonyabb a díjra aspiráló más készülékeknél. A bizottság dicsérte a TV konstrukcióját, ami lehetővé teszi az élettartam lejárta utáni hasznosítást, az egyszerű szétszerelést, az újrahasznosítható és egyéb elemek szétválasztását a további feldolgozáshoz vagy biztonságos megsemmisítéshez.

Kapcsolódó linkek:

Philips 107 centis 3D LCD képernyők
Philips HTS9800W: a falra akasztható házi-mozi rendszer
Még a Sony vezet a bevételt tekintve, de a legtöbb LCD TV-t a Philips adta el
Philips: új síkpaneles TV-k innovatív technológiákkal
Philips: két új középkategóriás síkpaneles TV

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .