JVC: Blu-ray minőség elegáns házi-mozi készletben

1. Oldal

A JVC új Blu-ray házi-mozi rendszerei, a TH-BD50 és a TH-BD30 a Blu-ray/DVD/CD lemezek mellett számos más médiaformátum lejátszását is támogatják, és 5.1 illetve 2.1 csatornás hangrendszereik minőségi megszólalást ígérnek.
A két új JVC házi-mozi rendszer a Blu-ray technológia kép- és hangminőségének előnyein kívül átgondolt funkcionalitást és számos médiaformátum támogatását kínálja. 5.1 csatornás hangrendszerével a TH-BD50 a magasabb kategóriába sorolható, míg a TH-BD30 kompakt 2.1 csatornás hangjával a szerényebb igényeket hivatott kielégíteni.

JVC_TH-BD50.jpg
A TH-BD50 az elegánsan stílusos design és a technológia ötvözete. A Blu-ray lemezek kiváló minőségű, akár 1080/24p jelformátumú lejátszása mellett lehetőség van a DVD lemezek akár 1080p-re felkonvertált megjelenítésére és persze a CD lemezek megszólaltatására is. A rendszer egy ki- és két bemeneti HDMI Deep Colour, x.v.Colour és 1080p kompatibilis csatlakozóval rendelkezik, mely utóbbiak jelismétlő funkciójuk révén külső digitális audiojelet is képesek fogadni. Ezek mellett a rendszer beépített rádióvevője, a tartozékként mellékelt dokkolóhoz csatlakoztatott iPod/iPhone, és USB tárolóeszköz is használható jelforrásként. A Blu-ray lejátszó interaktív BD-Live (Profile 2.0) funkcionalitása további internetes tartalmakhoz való hozzáférést tesz lehetővé. A rendszer a lemezek gyors betöltését ígéri. A kompatibilis AVCHD, JPEG, MP3, WMA, WAV (LPCM), MPEG-2, VC1 (SMPTE), MPEG-4 AVC, és DivX médiaformátumok akár írható lemezekről vagy USB tárolóeszközről is lejátszhatóak.

A beépített Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS és DTS-HD dekódolás által előállított sokcsatornás audiojelet összesen 1000 Watt teljesítmény és öt darab szatelit hangsugárzó, valamint egy mélysugárzó alakítja hallható hanggá.

JVC_TH-BD30.jpg
A TH-BD30 elegáns 2.1 csatornás kompakt rendszer optimális minőséget, szolgáltatásokat és funkcionalitást kínál. A rendszer tulajdonképpen csak a kisebb teljesítményű (összesen 300 Watt) hangrendszerben és az iPod/iPhone dokkoló hiányában tér el a TH-BD50-től.

Már mindkét házi-mozi rendszer kapható hazánkban is, a TH-BD50 170.000 Ft, a TH-BD30 130.000 Ft körüli áron.

Kapcsolódó linkek:

JVC: három új 2009-es D-ILA házi-mozi vetítő
JVC: jönnek a HB1-es LCD TV-k DVB-T/S/S2 beépített vevővel
JVC: rövidesen a hazai üzletekben az XV-BP1 Blu-ray lejátszó
JVC: teljes HD 3D LCD monitor professzionális célra
JVC: új DR1-es sorozatú teljes HD felbontású LCD TV-k
JVC: jönek a 2. generációs DV sorozatú Super Slim LCD TV-k
JVC: új LCD monitor nagy színhűségű digitális fényképekhez is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .