LG: így nézne ki a jövendő tapéta OLED TV?

1. Oldal

Biztos, hogy a jövő heti CES 2017 kiállításon az LG megújult OLED TV kínálatot mutat be, és pletykálják, hogy ezek között lesz az első „Wallpaper”, azaz tapéta OLED TV, amiről egy a YouTube videó alapján sejthető, miként is néz majd ki.


Biztos, hogy az LG számos meglepetést tartogat a jövő héten Las Vegasban kezdődő CES 2017 kiállításra, de az új OLED TV termékskála bemutatása biztosra vehető. A Wi-Fi Alliance weboldalán korábban megjelentek alapján a 2017-es OLED TV-k a 2016-os modelleket követve B7, C7, E7 és G7 szériákba soroltatnak majd, illetve lesz egy új W7 széria is.

LG_Wallpaper_OLED.jpg
Többen vélik úgy, hogy a W7 lesz az első „Wallpaper”, azaz tapéta OLED TV. A jövő képernyői között az IFA 2015 kiállításon volt látható ennek prototípusa, ami kevesebb, mint 1 mm-es vastagságával mágnesesen tapadt fel a falra. Az így falra simuló képernyő egyebekben ugyanazt tudja, mint bármelyik prémium OLED TV, azaz 4K Ultra HD felbontású lehet és támogathatja a HDR képmegjelenítést.

A múlthónapban az LG közzétett egy videót a márka úgynevezett „Wallpaper OLED Signage” képernyőjéről, ami azt magyarázza el, hogy ez a kereskedelmi célú videós plakát miként használható és installálható. A fali szerelvénnyel együtt összesen 4 mm vastag képernyőhöz egy lapos kábel vezet, amit a mellékelt burkolattal bevonva akár a fal színére is festhető. A kábel másik vége egy úgynevezett „Signage Box” egységbe vezet, ami bemenőjeleket fogad, médialejátszóként funkcionál és webOS platformot futtat.

Annak ellenére, hogy ez nem a feltételezett W7 „Wallpaper” tapéta OLED TV, talán sokban hasonlít ahhoz.

HTMLON
HTMLOFF

Kapcsolódó linkek:

LG: új firmware gyorsít majd a HDR TV-ken
LG: hibajavító firmware frissítés a B6 OLED TV-khez
LG: 500 milliárd Ft-os beruházás hajlékony OLED gyártósorba
LG OLED TV a TV-k királya a 2016-os összevetésben is
LG: már piacon a 195 centis (77 inch) G6 csúcs OLED TV
LG: 100.000 óra az OLED TV-k élettartama
LG: a 2016-os OLED TV-k jellemzői és árai
LG: OLED képernyők a nem is túl távoli jövőnek
LG: itt az 1 mm-nél vékonyabb OLED képernyőpanel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .