Loewe: az első OLED TV-k a kínálatban (Frissítve)

1. Oldal

A Loewe az IFA 2016 kiállításon mutatja be első „Bild 7” elnevezésű OLED TV-it, amelyekről most további részletek váltak ismertté.


Frissítés:

A Loewe hivatalosan a jövő havi IFA 2016 alkalmával indítja útjára első OLED TV-it, de a cég már most sok információt közöl az új Bild 7 elnevezésű készülékekről.

A Loewe megerősítette, hogy OLED TV-i teljes támogatást nyújtanak a nagy dinamikatartományú (HDR) tartalmak megjelenítéséhez, meg fogják kapni az ULTRA HD PREMIUM minősítést, és egy hamarosan megjelenő firmware frissítést követően a Dolby Vision formátumot is kezelik majd.

Loewe_Bild7.jpg
A Loewe elmondása szerint készülékeiben az LG Display legkorszerűbb OLED paneljeit használja, vagyis valószínűsíti ugyanazokat, mint amit az LG 2016-os OLED TV-iben. A Loewe a saját képfeldolgozását teszi hozzá a készülékekhez.

A Loewe Bild 7 OLED TV-k hármas tunerrel rendelkeznek és a rögzítéshez egy 1 TB-os beépített merevlemezzel, továbbá streaming alkalmazásokkal és Follow Me funkcióval.

2016. július 12.:

A Panasonic és a Philips példáját követve a prémium TV gyártó Loewe is piacra lép első OLED TV-ivel, amelyek Ultra HD felbontásúak és feltehetően a nagy dinamikatartomány (HDR) megjelenítésére is alkalmasak lesznek, mivel azok OLED paneljét az LG Display szállítja.

Loewe OLED TV.jpg
A német TV gyártó első OLED TV-it az új „VantaVision” márkanévvel illeti. Az OLED TV-k neve ugyanakkor „bild 7”, talán 7 mm vastagságukra utalva, ami vékonyabb, mint a legtöbb okostelefonok. A Loewe bejelentése szerint a készülékeket gyártását továbbra is a legjobb anyagokat választva magas minőségi szinten kivitelezik. A csatlakozókat és kábeleket a TV hátulján egyfajta szövet rejti.

Loewe OLED TV 2.jpg
Az integrált 120 wattos SoundBar akkor tűnik elő a TV mögül, amikor az be van kapcsolva.

A cég azt hirdeti, hogy bild 7 TV-k a ma elérhető legjobb képminőséget kínálják, hozzátéve, hogy „a fényes saját fénykibocsátó pixelek az OLED képernyőben páratlanul magas kontrasztot, sokkal szélesebb színskálát, finomabb színátmeneteket és a hagyományos LCD TV-kkel szemben példátlan fekete szintet tesznek lehetővé.”

A TV-k Bluetooth kapcsolattal is rendelkeznek, amin át okostelefonról vagy táblagépről zenei bitfolyamot szólaltathatnak meg.

A Loewe bild 7 OLED TV-k szeptemberben jelennek meg 139 és 164 centis (55 és 65 inch) képméretben 4.990 € és 6.990 € (kb. 1.570.000 és 2.190.000 Ft) árakon. A TV-khez egy fali konzolt mellékelnek, és opcionálisan egy sor kifejezetten az OLED TV-khez tervezett tartószerkezetből lehet választani. Ezek között van motoros padló és asztali állvány, valamint elforgatható fali tartó is.

További információk később, a berlini IFA 2016 alkalmával várhatóak.

Kapcsolódó linkek:

Az LG OLED TV a TV-k királya a 2016-os összevetésben is
LG: már piacon a 195 centis (77 inch) G6 csúcs OLED TV
LG: 100.000 óra az OLED TV-k élettartama
Samsung: az OLED TV-t átugorva a QLED TV a cél?
LG: a 2016-os OLED TV-k jellemzői
Philips: 2016-ban lesz OLED TV, de 3D TV már nem
LG: 2.500 milliárd Ft-os beruházással épül az új OLED gyár
Panasonic TX-65CZ950: az új 4K Ultra HD HDR OLED TV

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .