Logitech: Harmony vezérlő alkalmazás Sony Android TV-kre

1. Oldal

A Logitech által megjelentetett „Harmónia for TV” alkalmazással egy Sony Android TV-vel vezérelhetőek a háztartás csatlakoztatott készülékei, sőt egész szcenáriók állíthatóak be azok be- és kikapcsolására.


A Logitech már jó ideje kínál megoldást a teljes otthon vezérlésére, amihez nem kell más csak egy Harmony Ultimate vagy Harmony Home Control távirányító és a hozzájuk mellékelt Harmony Hub egység, vagy csak az utóbbi és egy okostelefonon vagy táblagépen futó Android alkalmazás.

Logitech Sony Andoid TV alkalmazas1.jpg
Ez utóbbi alkalmazás Android TV operációs rendszer alatt futó, de egyelőre kizárólag csak Sony Android TV-ken működő béta változatával állt elő a Logitech.

A Logitech elképzelése szerint a felhasználó csak bizonyos eszközöket akar vezérelni vagy meghatározott folyamatokat akar automatizálni a TV-ről és nem feltétlenül az egész házat. Például, ha rányomunk a „Watch Movie” gombra (csempére), akkor bekapcsol a tv-készülék a hangrendszer, leszabályoz a világítás fénye és leereszkedik a motoros redőny az ablak előtt. Minden a felhasználó igényeinek megfelelően beállítva. A Logitech a Sony TV-k felugró „Discover” menüjét megemlítve azt mondja: „Az alkalmazás a Sony Android TV-re lett szabva. A még gyorsabb vezérlés érdekében, a Harmony tevékenységeket a Discover kezelőfelülethez adva, azok közvetlenül elérhetővé válnak a Sony távirányítón a Discover gombon át”.

Logitech Sony Andoid TV alkalmazas2.jpg
A Sony Android TV a Logitech alkalmazással jelenleg több mint 270.000 eszközt vezérelhet, többek között AV készülékeket, világítási és függöny- vagy redőnymozgató rendszereket valamint termosztátot is. A lista folyamatosan új termékekkel bővül.

Az alkalmazás közvetlenül elérhető a 2015-ös vagy 2016-os Sony Android TV-ről vagy a Google Play áruházból. A vezérlőrendszerhez szükség van egy Harmony Hub egységre, minden további megtudható a myharmony.com weboldalról.

Kapcsolódó linkek:

Sony: a 2016-os BRAVIA 4K HDR TV-k jellemzői
Sony: 2016-os BRAVIA 4K HDR TV-k Android TV-vel
Logitech: Harmony távirányítók a teljes otthon vezérlésére
Logitech: itt a Harmony Smart Keyboard távbillentyűzet
Logitech: mégsem eladó a Harmony távirányító üzletág
Logitech: Harmony Ultimate és Smart Control távirányítók
Logitech Harmony Touch: új érintőképernyős távirányító

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .