MinDig TV: kódolatlan Sláger TV november 16-ig

1. Oldal

A Tematik-Kábel Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. október 13. és november 16. között a Sláger TV minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető.
Mint ismeretes, 2014. október 1-jétől a Sláger TV programja bekerült a MinDig TV Extra kínálatába, a csatorna az Alapcsomagban érhető el. Az új programlista és a kondíciók megtalálhatók a www.mindigtvextra.hu honlapon, az egyes multiplexek vételi lehetőségeiről ez a táblázat (PDF) tájékoztat, de a konkrét helyi vétellel kapcsolatban érdemes felkeresni a www.mindigtv.hu/lefedettseg weboldalt is.

MinDigTV_SLAGERTV.jpg
A Tematik-Kábel Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. október 13. és november 16. között a Sláger TV minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. Ha a Sláger TV nincs a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy TV DVB-T vevőjén. A nagy népszerűségnek örvendő, és már 750 ezer letöltéssel büszkélkedő MinDig TV applikációban is élőben lesz elérhető a Sláger TV műsora ebben az időszakban. Emellett folyamatosan frissülő, népszerű tartalmak kerülnek majd a videotárba is.

A hazai legnépszerűbb zenecsatorna, a Sláger TV (korábban Nóta TV) idén jelentősen növelte a lefedett háztartások számát, és áttért a modern, 16:9 képarányú sugárzásra. Szeptember elején a csatorna nevet és arculatot váltott és frissülő műsorkínálattal várja nézőit. Programjában a magyar nóta klasszikusain túl örökzöld melódiákat, élő koncerteket és a megunhatatlan mulatós dalokat kínálja nézőinek.

Kapcsolódó linkek:

MinDig TV: kódolatlan Paramount Channel szeptember 30-ig
MinDig TV: október 1-től 55 tévéprogram a DVB-T kínálat
MinDig TV: kódolatlanul fogható a FOX augusztus 31-ig
MinDig TV: DIGI Sport 1 és 2 a MinDig TV Extrán
MinDig TV: indul az ötödik DVB-T hálózat tesztsugárzása
MinDig TV: indul az új DVB-T hálózat tesztsugárzása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .