MinDig TV: vevődekóder részletre AH-Technisat együttműködésben

1. Oldal

Az Antenna Hungária (AH) és a TechniSat Digital együttműködésével kerül forgalomba a MinDig TV matricás HDT4 típusjelű DVB-T MPEG-4 HD vevődekóder, kedvező részletfizetéses konstrukcióban és házhozszállítással is.
AH_TechniSat_Polgari.jpg

Az AH és a TechniSat Digital reményei szerint a két társaság eredményesen együttműködhet a földfelszíni digitális televíziózás (DVB-T) területén. A TechniSat Digital megkezdte a MinDig TV szolgáltatás vételére alkalmas HDT4 típusjelű, DVB-T MPEG-4 beltéri vevőegységek forgalmazását, amelyek a szabvány- és nagyfelbontású műsorok, valamint a kódolt adások vételére is alkalmasak. A készüléket kifejezetten az AH által megadott műszaki paramétereknek megfelelően tervezték. Ezt jelzi a MinDig TV matrica is, ami garantálja, hogy az adott vevődekóder vagy TV készülék alkalmas a hazai digitális földfelszíni adások vételére. A vevődekóder kedvező részletfizetéses konstrukció keretében is megvásárolható, és házhoz szállítással is megrendelhető.


HDT 4.jpg
A TechniSat HDT4 vevődekóder a VHF (174 MHz – 222 MHz) és UHF (470 MHz – 862 MHz) sávokban sugárzott SD és HD (MPEG4) felbontású DVB-T rendszerű digitális adások vételére alkalmas. A 28 x 3,6 x 19,4 mm-es 0,7 kg-os készülék egy integrált „smart” kártyaolvasót tartalmaz Conax dekódoló rendszerrel.

HDT 4_csatik.jpg
A vevődekódernek SCART, HDMI és komponens (YUV) videokimenetei, valamint analóg sztereo és koaxiális digitális audiokimenetei vannak. Utóbbi Dolby AC3 (AAC) jelet is képes kiadni.

A TechniSat partnerbankja, a Polgári Takarékszövetkezet segítségével kedvező pénzügyi konstrukcióban is kínálja a készüléket, amelynek havi törlesztő részlete nem haladja meg a hazai havi minimálbér 1 százalékát. A kedvező részletfizetéses konstrukció leírása ezen a linken olvasható. Ennek lényege, hogy a 24.000 Ft-os kölcsönösszeget maximum 60 hónapos futamidőre nyújtja a pénzintézet azok számára, akik megfelelnek a hitelhez jutás általános feltételeinek. A 3%-os kezelési költség mellett a kamat jelenleg 22,5 %, de ez a pénzpiaci kamatok változásának függvényében változhat, és kamatnövekedés esetén a futamidő is megnövekedhet.

Kapcsolódó linkek:

MinDig TV: az MTV csatornái hivatalosan is a kínálatban
MinDig TV: megvan a megállapodás TV2-vel is
MinDig TV: megszületett a megállapodás RTL Klubbal
Hogy is áll a digitális átállás a Nemzeti Hírközlési Hatóság szerint
A budapesti Száva utcai adótorony már sugároz
Antennák a digitális földi televíziós műsorsugárzás vételéhez
Az ATV és HírTV adása a digitális földfelszíni televízió hálózaton
Elindult a MinDig TV digitális földi televíziós szolgáltatás
A Duna TV és a Duna II Autonómia csatornák a MinDig TV-n

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .