Pioneer: júniusban érkezik a PDX-Z9 SACD vevőerősítő

1. Oldal

Internet rádió, CD és SACD gyűjtemény, iPod, valamint az otthoni PC-n tárolt zenék, többek között ezeket is képes fogadni és digitálisan erősítve kiváló minőségben megszólaltatni a PDX-Z9.
Az Európába júniusban megérkező új PDX-Z9 SACD vevőerősítő kifinomult formatervet, a legkorszerűbb technológiát és csúcsminőségű konstrukciót ígér. A minőségi alkatrészek és a londoni AIR stúdióban elvégzett finomhangolás egyaránt hozzájárulnak a PDX-Z9 által előállított tiszta digitális hanghoz. A Super Audio CD lejátszást és fejlett médiacsatlakoztatást kínáló új sztereó vevőerősítő a zenehallgatási lehetőségek széles tárházát nyitja meg. A PDX-Z9 praktikus és egyszerű hálózati integrációs lehetőségek sokaságát kínálja.

PDX-Z9.jpg
A PDX-Z9 2 x 50 W (4Ω) teljesítményét kétcsatornás digitális erősítőből nyeri, és a CD valamint Super Audio CD lejátszás mellett nemcsak az MP3, WMA, MPEG-4 AAC tömörített hangformátumokat támogatja, de a magas minőségű FLAC fájlok lejátszását is. A készülék veszi az AM/FM és internetes rádióállomásokat, iPod és USB készülékek csatlakoztathatóak hozzá és vezérelhetőek a vevőerősítő távirányítójával. A DLNA minősítés pedig azt jelenti, hogy a PDX-Z9-et az otthoni számítógépes hálózatba integrálva egyszerűen és könnyedén érhetőek el egy másik PC-n tárolt digitális zenék.

A vevőerősítő prémium konstrukciója meggyőző teljesítményt és zajmentes, az eredetihez a lehető legjobban hasonlító hangot ígér, Advanced Sound Retriever funkciójával pedig a gyártó szerint jelentős mértékben képes javítani a tömörített zeneformátumok megszólalását. A két teljesen digitális és párhuzamos felépítésű teljesítményerősítő drasztikusan javít a csillapítási tényezőn és a linearitáson ami még inkább hozzájárul a stabil és tiszta hangzáshoz.

A PDX-Z9 alumínium előlapjával, fényes fekete kidolgozásával és lekerekített éleivel tiszta minimalista designt képvisel, és szépen illeszkedik bármely modern szobabelsőbe.

Kapcsolódó linkek:

Pioneer: három megújuló DVD lejátszó 2008-ra
Pioneer: új Blu-ray Disc lejátszó a nyár végére
Pioneer: az új AV vevőerősítők végfokozatai stúdióminőségű hangot ígérnek
Pioneer: LCD TV és 1080p vetítő a KURO termékválasztékban
Pioneer: új, G9-es KURO plazma TV-k még mélyebb feketékkel
Pioneer: tavaszra érkezik az új zászlóshajó AV erősítő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .