Sharp LC-70LE835E: egy új 177 centis óriás 3D LCD TV

1. Oldal

A 177 centis (70 inch) Sharp AQUOS LC-70LE835E 3D LCD TV a Quattron technológiával és a teljes LED háttérvilágítással ragyogó színeket és páratlan képminőséget ígér, amit multimédiás funkciókkal és kiváló energiahatékonysággal egészít ki.

A Sharp AQUOS LC-70LE835LE 177 centis (70 inch) képméretével 2,8 méternél nem távolabbról nézve a mozikban szokásoshoz hasonló képélményt nyújt. Az új készülék az AQUOS LE830E széria műszaki alapjaira vagyis a négy pixelszínű Quattron technológiára és a teljes LED háttérvilágításra építve ragyogó képminőséget és valósághű részleteket ígér 2D és 3D képmegjelenítésnél egyaránt. A vizuális élményt finom színárnyalati lépcsők és a mozgáselmosódást csökkentő pásztázó háttérvilágítással kombinált 200 Hz-es képfrissítési technológia teszik teljessé. A szekvenciális 3D képmegjelenítésű készülékhez aktív képzáró 3D szemüveget is mellékelnek. A TV-be beépített „time shift” funkciójával megállítható az éppen zajló tévéműsor nézése, ami aztán később bármikor folytatható.

Sharp_LC-70LE835E.jpg
Az AQUOS LC-70LE835LE egy sor további a tévénézést megújító multimédiás funkciót is kínál. Az AQUOS NET + okos TV platform révén a nézők különböző alkalmazásokhoz férhetnek hozzá. A készülékbe három elektronikus műsorújság (EPG) funkciót is biztosító HD tunert (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) valamint médialejátszót is építenek. Ez utóbbival a fogyasztók kényelmesen férhetnek hozzá USB memóriameghajtón tárolt vagy az otthoni hálózaton DLNA szabvány szerint elérhető fotóikhoz, videóikhoz és zenéikhez. Az AQUOS LC-70LE835LE energiatakarékosságát igazolja, hogy megfelel az A+ EU TV energiafogyasztási minősítés követelményeinek.

A Sharp AQUOS LC-70LE835LE rövidesen idehaza is kapható lesz 1,5 millió forint körüli fogyasztói áron.

Kapcsolódó linkek:

Sharp: a CES 2012 is főleg a nagyképernyős TV-kről szólt
Sharp: szárnyal a nagyképernyős LCD TV-k eladása az USA-ban
Sharp LC-60LE635E: a kedvező áru 152 centis LED LCD TV
Sharp AQUOS óriás LED LCD TV jövőre Európában is
Sharp AQUOS LE630/LE632E: sokat tudó LED LCD TV-k
Sharp AQUOS LE430E: ügyes kis DVB-C/T vevős LCD TV-k
Sharp AQUOS LE830E: az új Quattron 3D TV széria

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .