Sony: további új 4K HDR és Android TV-k 2016-ban (Frissítve)

1. Oldal

A Sony bejelentette a hamarosan Európában forgalomba kerülő XD83, XD80, XD75, XD70 és SD80 sorozatú megfizethetőbb 4K Ultra HD TV szériáit, melyek mindegyike HDR kompatibilis és Android TV operációs rendszerrel rendelkezik.


Frissítés:

A Sony összesen kilenc új 4K-HDR megjelölésű TV-t jelentett be öt új szériában. Ezek a XD83, XD80, XD75, XD70 síkpaneles modellek és az ívelt képernyőjű SD80. Az új 4K felbontású TV-k olyan bevált technológiákat alkalmaznak, mint a 4K X-Reality™ PRO képfeldolgozás, ami a gyártó valóságot alkotó adatbázisának algoritmusaival kimagasló részleteket produkál bármely képtartalomból, legyen az TV műsor, DVD, Blu-ray Disc, internetes videó vagy digitális fotó.

Sony XD80_ls.jpg
Az új Sony BRAVIA 4K-HDR TV-k mindegyike HDR kompatibilis, azaz alkalmas „az új videoszabvány fogadására és feldolgozására”, de a nagy képdinamika (a magas csúcsfényesség melletti mély feketeszint) reprodukálására a hardver nem képes. Egyelőre azt sem tudni, hogy a Sony milyen LCD paneleket épít az új készülékekbe. Az XD75, XD70 és SD80 készülékek a HDR kompatibilitást is csak egy későbbi firmware frissítéssel kapják majd meg.

Sony SD80_ls.jpg
Mindegyik új modell rendelkezik a Google Android TV operációs rendszerével, hozzáférést biztosítva olyan online videós, TV-s és játék streaming szolgáltatásokhoz, mint a Google Play, Netflix, Amazon Video, YouTube és mások. Az Android TV részét alkotó „Google Cast” funkció azt jelenti, hogy a felhasználó a TV-re átirányíthatja kedvenc szórakoztató tartalmait Android, iOS készülékéről, Mac vagy PC számítógépéről, úgy, mint egy Chromecast eszközre.

Sony XD70_ls.jpg
A Sony kiemeli a Logitech új alkalmazását, amivel közvetlenül a TV-ről vezérelhetőek a háztartás csatlakoztatott készülékei.

Sony 4K HDR TV jellemzok 2016-2.jpg
2016. június 28.:

A Sony a 2016-os BRAVIA 4K-HDR TV kínálata eddig csak négy szériából állt, de ez hamarosan változik, mivel további új, megfizethetőbb TV-kkel bővül a választék.

Kapcsolódó linkek:

Logitech: Harmony vezérlő alkalmazás Sony Android TV-kre
Sony: a 2016-os BRAVIA 4K HDR TV-k jellemzői
Sony: felvételi funkció a 2015-ös Android TV-khez
Sony: készülékek saját 4K-HDR megjelöléssel
Sony: prototípus LCD képernyő kimagasló csúcsfényességgel
Sony: 2016-os BRAVIA 4K HDR TV-k Android TV-vel
Sony X80C/S80C: az új megfizethetőbb 4K Ultra HD TV-k

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .