Spotify alkalmazás a 2015-2016-os Samsung Smart TV-ken

1. Oldal

Az új Spotify alkalmazás immár működik a Tizen operációs rendszert futtató Samsung okos TV-ken is, és használható prémium és úgynevezett ingyenes előfizetéssel egyaránt.


2012-ben jelent meg először a Spotify alkalmazás Samsung okos TV-ken, ami a Smart Hub platformon működik. Néhány napja a Spotify bejelentette, hogy elindított új alkalmazását a 2015-ös és 2016-os Samsung Smart TV-ken, amelyek már a Tizen operációs rendszert futtatják.

Spotify_Samsung_Smart_TV.jpg
Az alkalmazást használhatják a prémium vagy a „free” (ingyenes) előfizetéssel rendelkezők egyaránt. Az utóbbi esetben persze el kell elviselniük a hirdetéseket is zenehallgatás közben. A cég szerint az alkalmazást könnyű navigálni a képernyőn, amin át több mint 30 millió zeneszám el.

Az alkalmazás támogatja a Spotify Connect funkciót is, lehetővé téve a zenelejátszás vezérelését a TV-n telefonról, táblagépről vagy PC-ről.

Az alkalmazás tehát elérhető a JU és JS típusjelzésű 2015-ös valamint a KU és KS típusjelű 2016-os Samsung Smart TV-ken.

A 2014-es vagy korábbi Samsung okos TV-k továbbra is a régi Spotify alkalmazást kínálják, ami csak a prémium előfizetéssel működik. A cég azonban hamarosan várható további frissítéseket ígér.

Kapcsolódó linkek:

Samsung: rendelhető az IFA 2016-on bemutatott SUHD TV
Samsung: az OLED TV-t átugorva a QLED TV a cél?
Samsung: HDR+ konvertáló funkció a 2016-os UHD TV-kre
Samsung: a 2016-os SUHD TV-k jellemzőiről
Eltűnnek a 3D TV-k a Samsung és az LG kínálatából
Samsung: moduláris TV koncepciók a CES2016 kiállításon
Samsung: UHD Premium minősítettek a 2016-os SUHD TV-k
Samsung: okos otthon vezérlésre lesznek képesek a 2016-os TV-k

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .