LG: bővül az OLED TV kínálat

1. Oldal

Az LG Electronics az OLED TV-k elterjedése érdekében a vásárlók számára nagyobb választékot kínálva megduplázza azok modellkínálatát, egyelőre a koreai piacon, aztán várhatóan világszerte.


Az MK Business News beszámolója szerint, az LG Electronics négy sorozatban öt új OLED TV modellt jelentett be, amelyek ezen a héten jelennek meg a gyártó hazai piacán. Ezt követően az OLED TV választék végül nyolc különféle sorozatban 10 modellből áll majd. Az öt új OLED TV-ből négy Ultra HD felbontású lesz, és a cég azt tervezi, hogy agresszíven célozza meg a gyorsan növekvő Ultra HD (UHD) TV piacot.

LG_4K_OLED_TV-k.jpg
Az LG Electronics a meglévő hajlított képernyőjű Ultra HD OLED TV-kkel szemben a világ első síkképernyős 165 és 140 centis (65 és 55 hüvelykes) Ultra HD OLED TV-ivel bővíti a vásárlók választási lehetőségét.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a koreai piacra kerülő új LG OLED TV modellek közül melyek és mikor jelennek meg a márka európai kínálatában, de az már ismert, hogy az eddig idei LG 4K Ultra HD OLED TV-k mellé két új, olcsóbb 140 centis hajlított képernyőjű modell csatlakozik, az 55EG920V/55EG910V.

Kapcsolódó linkek:

LG: nagy összegű beruházás hajlékony OLED gyártásba
OLED TV: csak 35.000 készüléket adtak el 2015 első negyedében
LG EG920V/EG910V: a két új megfizethetőbb OLED TV
LG: 65% az UHD OLED panelek gyártási kihozatala, de 85% a cél
LG: HDR frissítést kapnak az EG9600/EG960V OLED TV-k
LG: itt az 1 mm-nél vékonyabb OLED képernyőpanel
Az LG az OLED TV gyártás visszafogására kényszerül
LG: a 2015-ös 4K Ultra HD TV-k jellemzői
LG: információk a 2015-ös OLED TV-k árairól

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .