LG CINEMA SCREEN TV-k 1 mm-es képernyőkerettel

1. Oldal

Az LG Electronics (LG) a CES 2012 kiállításon mutatja be új CINEMA SCREEN formaterű CINEMA 3D Smart TV-it, amelyek képernyője körül csupán 1 mm vastag a keret, s ez a 3D műsorok nézéséhez teremt optimálisabb kényelmesebb viszonyokat.
A kedden nyíló CES 2012 kiállításon lesznek láthatóak először az LG 2012-es CINEMA 3D Smart TV-i, amelyek között ott lesznek a csupán 1 mm-es képkeretű CINEMA SCREEN Design készülékek is.

LG Cinema Screen.jpg
Ahogy azt neve is sugallja az új formatervvel a gyártó szándéka az, hogy a mozivásznon láthatóhoz hasonló hatást keltsen, kikapcsolva minden a figyelmet elterelő dolgot a TV képernyő körül.

A CINEMA SCREEN Design az LG képernyő technológiájának legújabb fejlesztéseit alakítja át esztétikailag kiemelkedő formává. Az új CINEMA 3D Smart TV-ket övező keretet – három oldalról – elhanyagolhatóvá vékonyították ezzel is érzékletesebbé téve a 3D hatást.

Ugyancsak a CES 2012 kiállításon mutatkoznak be az új CINEMA 3D szemüvegek, amelyek a kényelmes viselet érdekében a korábbiaknál 20%-kal könnyebbek.

Egy sor további új „3D technológia” egészíti ki az új készülékeket. A Dual Play funkcióval és két speciális szemüveggel két játékos a képernyőn más-más, de teljes és nem osztott képet látva játszhat. Az új készülékek 3D Sound Zooming technológiája pedig a képernyőn látható objektumok lokalizációjának és mozgásának megfelelő érzékletes hangot állít elő.

A készülékek Smart TV platformja által kínált számos alkalmazás és prémium tartalomszolgáltatás között ott a 3D World, ahol a nézők egyre több 3D tartalmat érhetnek el. Ráadásul a készülékekbe 2D-ről 3D-re konvertáló motort is építenek.

Kapcsolódó linkek:

LG Google TV mutatkozik be a CES 2012-őn
Az LG 140 centis OLED TV-je is ott lesz a CES 2012-őn
LG 213 centis 4K felbontású 3D TV a CES 2012 kiállításon
LG 140 centis OLED TV panel a CES 2012 kiállításon
LG TV-k Intel WiDi technológiával a CES 2012-őn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .