LG: még több és jobb felhőalapú játékszolgáltatás a TV-ken

A 2023-as LG TV-ken már elérhető lesz az Amazon Luna streaming játékszolgáltatás, 4K60 kép/s képminőségre frissül az NVIDIA GeForce NOW, ami a 2020-as modelleken is működik.


Az LG sajtóközleménye azt veszi számba, hogy felhőalapú játékszolgáltatás tekintetében milyen újdonságokkal szolgálnak a márka új és régebbi okos TV-i.

Az LG idei OLED és LCD TV-in futó webOS 23 nyitóoldalának külön „Game Card” gyorskártyájáról kényelmesen érhetőek el – bizonyos esetekben akár hangutasításokkal is -a népszerű streaming játékszolgáltatások, mint az NVIDIA GeForce NOW, a Blacknut, az Utomik Cloud és újként az Amazon Luna valamint a Boosteroid.

Az egyelőre csak az USA-ban elérhető Amazon Luna streaming játékszolgáltatás családi, alkalmi és un. Triple-A játékokat kínál – mint amilyen például az Assassin’s Creed Valhalla –, melyekhez nincs szükség konzolra, csak egy a TV-hez kapcsolódó játékkontrollerre.

LG-TV-GeForce-NOW

Korábban már kiderült, hogy megjelenik a játékra fókuszáló szekció, a Gaming Shelf (Játékpolc)webOS 6.0 (2021) és a webOS 22 (2022) operációs rendszert futtató LG OLED TV-ken és LCD TV-ken, és az azokon eddig is elérhető NVIDIA GeForce Now Full HD felbontású játékok hamarosan a márka 2020-as (webOS 5.0) modelljein is játszhatóak lesznek. Még idén „egyes modelleken” a GeForce Now játék-streaming 1080p-ről 4K60Hz képminőségűre frissül.

Az LG TV-kről is lekerül viszont a Google Stadia alkalmaz, mivel a Google január 18-án leállítja a játékot kiszolgáló szervereket.

Az Xbox streaming játékszolgáltatása továbbra is hiányzik az LG okos TV-kről.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .