Sony: a 2015-ös még egyszerűbben használható Blu-ray lejátszók

1. Oldal

A Sony három új Blu-ray lejátszója széleskörű online videó tartalomszolgáltatást, az új kezelőfelülettel könnyű tartalom- és szolgáltatáselérést, gyors indulást, a csúcsmodell pedig kiesésmentes Super Wi-Fi kapcsolatot és képernyőtükrözést is ígér.
A Sony még az év elején jelentette be 2015 tavaszára forgalomba hozni tervezett Blu-ray lejátszóit, melyek között még értelemszerűen nem szerepelt Ultra HD Blu-Ray lejátszó. A három új modell elegáns tiszta geometrikus formát követ és elég kompakt ahhoz, hogy bárhol diszkréten el lehessen helyezni.

Sony_ BDP-S1500.jpg
Már a legolcsóbb BDP-S1500 is nagyvonalú online tartalomszolgáltatásokhoz biztosít hozzáférést, amelyek közöt ott a YouTube, az Euro News, a Netflix (külön gombbal a távirányítón), az Amazon Prime, a BBC iPlayer, a Demand 5, a Berlini Filharmonikusok (a szolgáltatások elérhetősége függ az adott régiótól). Ezek mellet a Sony Entertainment Network egy sor TV-műsort, filmet, zenét és egyebet is kínál.

Sony_BDP-S5500.jpg
Az internetes tartalmak jobb és kielégítőbb lejátszásáról a BDP-S5500 felsőkategóriás modellben korszerű „super Wi-Fi” kapcsolat gondoskodik továbbfejlesztett Multi Input Multi Output (MIMO) technológiával, ami gyorsabb és stabilabb zavarmentes jelet biztosít a megbízható, hibamentes bitfolyam továbbításról.

Super Quick Start módban a lejátszó már kevesebb, mint egy másodpercen belül működésre kész, a lemez betöltési ideje és az online szolgáltatások felállása is gyorsabb. A teljesen új felhasználói felület tiszta, zavartalan áttekintést kínál az alkalmazásokról és tartalomszolgáltatásokról, a kedvenc alkalmazásokat pedig a felhasználó maga rendezheti el.

Az új lejátszók még szélesebb körű audió és videó formátumtámogatást kínálnak, és a belépő BDP-S1500 modellt kivéve 2D lemezek szimulált 3D lejátszására is képesek.

Az okostelefon vagy táblagép képernyőjének felnagyítása bármely a BDP-S5500 lejátszóhoz csatlakoztatott HD TV-n lehetséges a képernyőtükrözés funkciójával.

A Blu-ray Disc lejátszókból még több hozható ki az ingyen letölthető „Sony TV Sideview” (Android/iOS) okostelefon vezérlőalkalmazással.

Európában már kapható a BDP-S1500 80 € (kb. 24.000 Ft) és a BDP-S4500 95 € (kb. 28.500 Ft) árakon, az áprilisban megjelenő BDP-S5500 ára pedig 110 € (kb. 33.000 Ft) lesz.

Sony_DBP-S5500-S4500-S1500_tablazat.jpg
Kapcsolódó linkek:

Netflix: külön gomb európai TV-ken a szolgáltatás eléréséhez
Sony: két vevő az összes európai 4K Ultra HD TV-ben
Sony: eladó a TV és a mobil üzletág?
Sony: új 4K Ultra HD BRAVIA LCD TV-k Android TV-vel
Sony: a 2014-es okos, gyors és kiváló Blu-ray lejátszók

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .