Sony: megérkeztek az új W2000-es BRAVIA LDC TV-k is

1. Oldal

A Sony az X sorozatú LCD TV csúcsmodellek mellett egy-egy azoknál kedvezőbb árú, teljes HD felbontású, 102 és 117 centis (40 ill. 46 inch) modellt is kínál a BRAVIA W2000-sorozatban
Az új Sony BRAVIA W2000-sorozat 102 és 117 centis (40 ill. 46 inch) modelljeit azoknak szánják, akik teljes HD (1920×1080 pixel) felbontást akarnak és szeretnék ehhez megkapni a gyártó kifinomult BRAVIA ENGINE videójel-feldolgozását, valamint a legújabb LCD paneltechnológiát.

KDL46W2000.jpg
A 7. generációs S-PVA panel mögött a széles színskálájú (Wide Colour Gamut), hidegkatódos fénycsövek (Cold Cathode Fluorescent Lamp) adják háttérvilágítást, mely a képernyőben levő pontosan illeszkedő szűrőkkel gazdag és mély színű képet állítanak elő. A BRAVIA ENGINE valós idejű képfeldolgozása még tovább javítja a színeket és kontrasztot, miközben eltávolítja a képből a zajt és a digitális tömörítés zavarait. Ennek a „Live Colour Creation” technológiának köszönheti a KDL-40W20003116, KDL-46W20003117 rendkívül gazdag mégis finoman árnyalt színeit.

A W2000-sorozat hangjára is gondosan ügyeltek. A készülékben digitális erősítők állítják elő a hangot, és SRS TruSurround XT, virtuális Surround technológia teremt térhangzást a beépített sztereó hangszórókon keresztül. A párbeszédek és egyéb környezeti hangeffektusok tisztaságáról a BBE Digital hangjavító technológia gondoskodik.

Mint minden idei Sony BRAVIA TV készülék, így ezek az új modellek is képesek venni a digitális (DVB-T) adásokat is.

A hátlapon két HDMI bemenet sorakozik, melyek képesek fogadni az akár 1080p felbontású videojel formátumot is, így az ilyen videoforrások, mint a Blu-ray és HD-DVD lemezek tartalma teljes felbontásban jelenhet meg a képernyőn, Ráadásul mivel a jelfeldolgozás során nem kell átskálázni az ilyen videojelet a képminőség a lehető legjobb lesz.


Kapcsolódó linkek:

Sony: új ES sorozatú AV vevőerősítők
Sony: rövidesen kaphatóak az új E2000 és A2000 hátulról vetítős TV-k
Sony: már kaphatóak az új U és a teljes HD felbontású X sorozatú LDC TV-k
Sony Esprit TAV-L1: technológia és dizájn új egysége
Sony: rövidesen kapható a BRAVIA LCD TV-k V sorozata is
Sony: új BRAVIA X, V és S sorozatú LCD TV-k

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .