A Samsung is érdeklődik a SED TV iránt?

1. Oldal

Ha a Canon nem tud tető alá hozni egy új, és minden bizonnyal sokkal több pénzbe kerülő licenc-megállapodást a Nano-Propietary-val, akkor az ugrásra kész Toshiba mellett, már ott a Samsung is, mint lehetséges partner.
Bár a Canon továbbra is bízik benne, hogy még nem vesztett el mindent az Egyesült Államokbeli Nano-Propietary-val szembeni, a SED-et érintő szabadalmi vitában, és még képes megegyezést kieszközölni mielőtt a bíróság április 2-án megítélné az amerikai cégnek járó kártérítést, de a korábbi licenc-megállapodás már semmis.

De az is elképzelhető, hogy a megegyezési szándékát hangsúlyozó hivatalos nyilatkozatok ellenére a Canon hirtelen talál egy ürügyet arra, miért nem tartja megvalósíthatónak a SED TV-t.

SED_kép.jpg
A Toshiba valószínűleg ennek örülne a legjobban, mert nagyon szeretné továbbvinni a SED TV technológiát. Csakhogy úgy tűnik a Samsung is szemet vetett rá.

A koreai gyártó ugyanis nem tartja kizártnak, hogy a jövőben a SED TV piac részese legyen, s egyes források szerint már meg is keresték a Nano-Propietary-t, hogy kipuhatolják a lehetőségeket.

William Spina a Nano-Propietary nevében azt nyilatkozta, a cég felkészült a tárgyalásra bármely jelentős gyártóval a SED-el kapcsolatos technológiák licencével kapcsolatban.

Kapcsolódó linkek:

A bíróság elmarasztalta a Canon-t a SED ügyében (Frissítve)
Canon: SED TV gyártás csak 2010-től
A Canon kivásárolja a Toshibát a SED-ből, de így kérdéses a tömeggyártás
Toshiba: a SED HDTV nem lesz látható a CES 2007-en
Az első nyilvánosan kiállított SED HDTV-k
Idén kezdi el építeni a SED TV gyártósort a Canon és a Toshiba
A Toshiba nem kíván 2006-ban megjelenni a SED TV-vel
SED panel az IFA-n zárt ajtók mögött
Épül a Canon és Toshiba SED gyára

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .