Dolby Vision filmek a Vudu online videoszolgáltatásán

1. Oldal

Az Walmart tulajdonában lévő Észak-Amerikában elérhető Vudu tartalmi választékában már megtalálhatóak a Warner Brothers nagy dinamikatartományú Dolby Vision képet és objektumalapú Dolby Atmos hangot kínáló filmjei.


A Dolby Laboratories és a Warner Bros Home Entertainment még januárban adták hírül, hogy Dolby Vision formátumú 4K Ultra HD filmekkel jelennek meg a piacon 2015-ben. Ezek a HDR filmek immár megtalálhatóak a Vudu online videoszolgáltatás kínálatában.

Filmek között friss kasszasikerek is megtalálhatóak, mint a Mad Max – A harag útja (Mad Max: Fury Road) és az Amerikai mesterlövész (American Sniper) valamint Az U.N.C.L.E. embere (The Man From U.N.C.L.E.), Akasztófa (The Gallows), Törésvonal (San Andreas), Az acélember (Man of Steel), Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending) továbbá a már korábban bejelentett A holnap határa (Edge of Tomorrow) és A vihar magja (Into the Storm).

A Vudu-n olyan Dolby Vision filmek is elérhetőek, amelyeknek a hangsávja nem Dolby Atmos. Ezek közé tartozik a A látszat csal (Focus), A nagy Gatsby (The Great Gatsby), a Sherlock Holmes és Másnaposok (The Hangover) trilógiák.

Dolby_Vision_Vizio_Reference_TV.jpg
A filmek megtekintéséhez Dolby Vision kompatibilis TV kell, mint amilyen például valamelyik Vizio Reference széria készülék, a Dolby Atmos hangsáv megszólaltatásához pedig megfelelő AV vevőerősítőre és a fejfölüli hangokat keltő hangsugárzókat is tartalmazó hangrendszerre van szükség.

2012-ben szóltak arról hírek, hogy a Walmart Európára is kiterjesztené a Vudu szolgáltatást a brit Asda szupermarketláncon keresztül, de ez azóta is várat magára.

Kapcsolódó linkek:

A Vizio 304 centis Reference TV-je Dolby Vision képet ígér
Mit kell tudni a nagy dinamikatartományú képmegjelenítőkről
Amazon 4K HDR tartalmak Samsung Sony és LG TV-ken is
Dolby Cinema: új filmek a prémium mozikban
A 20th Century Fox bejelentette első négy nagy dinamikájú filmjét
Ultra HD és HDR lesz minden új 20th Century Fox film
Dolby Vision: rövidesen nézhetőek az első nagydinamikájú filmek
Netflix: már nagydinamikájú 4K tartalmak is lesznek 2015-ben
Jönnek a Dolby Vision formátumú Warner Brothers filmek
Hollywood és a TV ipar összefog a működő 4K tartalmakért
Dolby Cinema: ez lehet a jövő mozija

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .