Jön a YouTube Red előfizetéses szolgáltatás

1. Oldal

Hónapokig tartó találgatások után a Google végre bemutatta új YouTube Red előfizetéses szolgáltatását, amit havi 10 dollárért (kb. 2.800 Ft) hirdetések nélkül lehet nézni, és exkluzív tartalomhoz valamint extra funkciókhoz biztosít hozzáférést.


Ma a legtöbb YouTube videón hirdetések is futnak. Az október 28-án induló YouTube Red előfizetéssel a videomegosztó teljes tartalmához hirdetések nélkül lehet hozzáférni.

YouTube_Red.jpg
A hirdetések nélküli YouTube Red előfizetők további funkciókhoz is hozzáférhetnek. Letölthetik az összes videót mobileszközükre, hogy azt akkor is lejátszhassák, ha nincsenek felcsatlakozva az internetre. Az előfizetés a legkülönbözőbb eszközökön működik, és benne van a ma bemutatott „YouTube Gaming” és új „YouTube Music” alkalmazás, ami hozzáférést nyújt a „Google Play Music” zeneszolgáltatáshoz és fordítva is.

A jövő évtől a YouTube Red csak az előfizetőknek elérhető új eredeti műsorokat és egész-estés filmek is kínál a YouTube legnagyobb alkotóitól. Ezek között ott vannak az oldal legnépszerűbbjei, mint például a vlogger PewDiePie és a CollegeHumor is. Az első tíz már bejelentett eredeti tartalmat továbbiak is követik.

A YouTube ingyenes verziója továbbra is a jelenlegi formájában lesz elérhető. A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy „támogassák azokat, akik kedvenc videóikat készítik, miközben azt néznek, amit akarnak, amikor akarnak, amilyen eszközön akarnak, megszakítás nélküli”, és egyúttal támogatást mutat a YouTube részéről az alkotók felé, hogy megpróbálja megállítani tehetségeket, hogy azok másik versenytárs oldalakhoz pártoljanak, amelyek jobb bevételszerzési lehetőségeket kínálnak.

A YouTube Red október 28-án indul az USA-ban és egy próbahónapig ingyenes lesz. Ezután kell csak fizetni a 9,99 $ (kb. 2.800 Ft) díjat, ami ugyanannyi, mint a Netflix ára. A szolgáltatás „hamarosan” elindul több más országban is.

HTMLON
HTMLOFF
Kapcsolódó linkek:

A Google a VP10-el csökkentené felére a 4K videók méretét
YouTube: már 8K felbontású is lehet a videofolyam
YouTube: 4K videók már magas képsebességgel is
YouTube: javuló képminőség a Flasht felváltó új megoldással
YouTube 4K videók VP9 tömörítést támogató 2015-ös TV-ken
YouTube: már másodpercenkénti 48 és 60 képkockás videóval
Megújuló YouTube alkalmazás okos TV-kre, médialejátszókra
YouTube: 4K demóvideók a CES-en TV gyártói támogatással
YouTube: már most VP9 tömörítésűek a 4K videók
YouTube: elindult a hollywoodi filmek online kölcsönzése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .